IMALA JE ODNOS SA UČENIKOM U HOTELSKOJ SOBI: Učitelj im prekinuo AKCIJU, evo šta je ZATEKAO

Ispovijesti

IMALA JE ODNOS SA UČENIKOM U HOTELSKOJ SOBI: Učitelj im prekinuo AKCIJU, evo šta je ZATEKAO

“Da, spavao sam s njom”, odgovorio je.

Iako je sve bilo i policija je odbacila slučaj jer nije bilo elemenata kažnjivog dela, istraga je ponovno pokrenuta i bivšoj nastavnici fizičkog Melisi Tvidi preti zabrana rada u svim prosvetnim ustanovama.

U Škotskoj ne prestaju priče o pohotnoj nastavnici koja je na maturskoj večeri otišla u sobu sa bivšim učenikom. Naime, nedavno je učenik čije ime nije poznato, a koji je umešan u odnos sa nastavnicom, priznao da je do intimnog odnosa došlo i da mu je žao što se sada vodi sitraga protiv Melise. Pohotna nastavnica, kako je etiketiraju gotovo svi, nije bila na saslušanju jer sada živi u Dubaiju, ali je svojevremeno odbacila sve optužbe rekavši da je u vreme kada joj se na teret stavlja odnos sa učenikom, spavala kod kuće. Ipak, sada su se pojavile nove informacije.

Imala je 23 godine, a učenik 18

Melisa sad živi u Dubaiju i tamo je instruktorka joge. U vreme incidenta bila je nastavnica u srednjoj školi u Glazgovu. Tada je imala 23 godine, a učenik sa kojim je spavala 18. Profesori su ispričali da su bili zabrinuti i kako se obukla, imala je izazovnu haljinu sa dubokim prorezom, a sedela je sa učenicima i pila sa njima. Kasnije je i igrala sa njima.

Kako su ispričali neki učenici, u jednom trenutku zagrlila je učenika sa kojim je kasnije spavala i rekla mu: “Možemo li na trenutak da zaboravimo da sam ti profesorka?” Nakon toga su otišli u obližnji hotel.

U sobi ih je zatekao drugi učenik. Kad je otvorio vrata, profesorka mu je dobacila: “Tehnički, nisam ga još niti dotaknula”.

Na saslušanju je bio i učenik sa kojim je spavala.

“Nismo imali nikakav odnos pre mature. Pio sam te večeri. Nisam je pozvao u hotel, ne znam kako je tamo došla. Ostali smo sami u sobi, ljubili smo se i posle spavali. Ona je prenoćila i oboje smo otišli u osam ujutru”, ispričao je učenik.

Kaže da mu je žao što se digla frka oko svega jer je on maturirao i smatra da to više nije bio odnos profesorka – učenik, već nešto što se može dogoditi prilikom svakog izlaska.

Direktor je dojurio ispred hotela

U javnost izlazi sve više detalja te večeri.

Učenici su nakon maturske večeri rezervisali obližnji hotel, dok su profesori imali drugi smeštaj.

No Melisa je završila s učenicima.

“Pitala sam je kako će kući i da mi možemo da joj sredimo prevoz, ali odbila je. Mi smo se sami vratili u hotel, kasnije smo i pregledali kamere da vidimo da li se vratila. Poslali smo joj i poruku, ali nije odgovorila”, ispričala je profesorka Heder Prentis (60), koja je radila u istoj školi sa Melisom.

Nije mi odgovorila na poruku

O svemu su ispitali i bivšeg direktora škole Dejvida Nikolsa, koji je, kad je čuo što se dogodilo te večeri, odmah seo u automobil i krenuo da traži profesorku. Te večeri čak ju je dobio na telefon, prenosi “Daily Records”.

“Te večeri sam znao da nešto nije u redu. Video sam da profesorke pričaju da je Melisa otišla sa učenicima. Kasnije sam saznao da je spavala s jednim. Stariji profesori pitali su je da li joj treba taksi, rekla im je da ne treba i da će se snaći. Kasnije me je nazvao jedan profesor i rekao da je Melisa sa učenicima u hotelu. Došao sam u taj hotel, tamo je bilo nekoliko učenika. Osoblje hotela je zanimalo da li dečak punoletan, a kad su saznali da jeste, rekli su da to što se događa nije njihov problem. Dobio sam Melisu na telefon, rekla mi je da je bila u hotelu ali da je sad kod kuće”, ispričao je direktor.

Plakala kad joj je rekao da je suspendovana

Učenici su mu rekli da joj traži da mu pošalje lokaciju.

“Poslao sam joj poruku i tražio da mi pošalje lokaciju. Nisam dobio odgovor”, ispričao je bivši direktor.

Drugi dan pozvao je učenika za kojeg su mu rekli da je bio sa profesorkom. Pitao ga je otvoreno.

“Da, spavao sam s njom”, odgovorio je.

Nakon toga pozvao je Melisu u kancelariju.

“Suspendovani ste”, rekao joj je.

“Slomila se i počela je da plače. Otišla je i više nisam čuo za nju”, dodao je bivši direktor, a nekadašnjoj profesorki preti zabrana rada u svim školama. (espreso.co.rs)