Pobesnela jer je mislila da je muž ignoriše: Kad je shvatila šta se dešava, doživela je ozbiljne TRAUME

Ispovijesti

Pobesnela jer je mislila da je muž ignoriše: Kad je shvatila šta se dešava, doživela je ozbiljne TRAUME

Porodica ni nakon nekoliko meseci ne može da se oporavi od šoka

Boni Koldvel sa Novog Zelanda podelila je na TikToku svoju tešku priču, navodeći da je mislila da je njen muž samo imao mamurluk nakon što je otišao u noćni izlazak sa prijateljima, ali je bila užasnuta kada je saznala da je poginuo u čudnoj nesreći.

Ona je priznala da se ponašala, kako kaže, kao g*vno jer je bila ljuta što joj nije odgovarao na poruke, ni ne pomišljajući da je čovek mrtav, prenosi Wales Online.

Boni je kasnije objavila video snimak u kojem je objasnila kako su se odvijali događaji te noći.

– Moj muž Met je otišao u grad nekoliko sati udaljen od mesta gde živimo da gleda ragbi utakmicu sa drugovima. Razgovarala sam sa njim te noći u ponoć telefonom. Bilo je zaista lepo što smo razgovarali, ali očigledno nisam znala šta će se desiti. Probudila sam se sledećeg jutra i poslao sam mu poruku samo da kažem: “Dobro jutro, volim te, nadam se da si se lepo proveo, jedva čekam da te vidim večeras”, a on nije odgovorio, što mi je bilo pomalo čudno. Pomislila sam da je verovatno sinoć više popio i da je mamuran, pa ne odgovara – napisala je Boni.

Tek nakon nekoliko sati bez odgovora, ženi je bilo sumnjivo i počela je da oseća da se nešto čudno dešava.

Posle nekoliko sati dobila je poruku od Metovog brata da hitno dođe do njega.

U strahu od najgoreg, Boni je istrčala iz kuće i otišla do devera, gde je već bila prisutna policija. Tada su joj rekli da joj je muž preminuo.

– Bili su pripiti, a Met je otišao niz obalu do toaleta. Nije shvatio da je na ivici obale i samo je pao pravo dole i poginuo. Ne znamo da li se sapleo ili je samo sleteo sa ivice, ali je gledao u svoj telefon jer je telefon pronađen licem nagore i još uvek svira. Bila je to zaista užasna nesreća koju, nažalost, niko od nas nije mogao da spreči – kazala je Boni.

Osam meseci nakon smrti njenog muža, Boni je rekla da su ona i Metovi voljeni “svi dobro koliko mogu trenutno da budu “. (objektiv.rs)