RENOVIRALI SU KUĆU, PA PRONAŠLI ŠOKANTNU STVAR U ZIDOVIMA: Zbog toga su sada jedni od NAJBOGATIJIH parova

Zanimljivosti

RENOVIRALI SU KUĆU, PA PRONAŠLI ŠOKANTNU STVAR U ZIDOVIMA: Zbog toga su sada jedni od NAJBOGATIJIH parova

Umesto sportskih kartica, muškarac i njegova žena su pronašli u kutijama hiljade dolara u gotovini

Novac su pronašli u malim koferćićima skrivenim ispod podrumskih dasaka dok su renovirali svoj podrum. A njima se nalazilo preko 44.846 američkih dolara.

Otkrivajući plodove svog rada na sajtu za deljenje slika Imgur, čovek – koji je objavio pod korisničkim imenom Branik12 – rekao je da je lomio delove prašnjavog plafona u podrumu kada je primetio nešto sakriveno u jednoj od drvenih ploča između plafona podruma i dna podruma

Nemenovani muškarac je pronašao dva mala prašnjava koferćića te je početku je pomislio da je možda naišao na kolekciju sportskih karata ili drugih kolekcionarskih predmeta. Na svom postu, koji je odnedavno ponovo postao viralan nakon što je objavljen, napisao je:

„Izneo sam kutiju napolje i zvao ženu. Te joj rekao da Ima nešto unutra, ali nije teško poput novčića ili zlatnih poluga. Ipak, možda se posreći. Možda stare sportske kartice.?“

Umesto sportskih kartica, muškarac i njegova žena su pronašli u kutijama hiljade dolara u gotovini.

Svaka kutija je sadržavala tri paketa novčanica umotana u voštani papir te su bile obložene starim primerkom novina Cleveland Plain Dealer, kada su svežnjevi novčanica i bili pohranjeni piše Mirror.

Otvarajući prvi kofer, supružnici iz Klivlenda su bili zaprepašćeni kada su unutra pronašli ukupno 23.000 dolara.

„U tom trenutku smo poludeli. Ovo se nama ne dešava. Drugi paket nije imao dvadesete godine. Sve novčanmice su bile iz pedesetih godina! Šta se ovde dešava? Ovo je van kontrole! Neke novčanice su bile ređe od drugih. Neke braon novčanice, zlatni sertifikat i neke novčanice sa zvezdama koje su sad već izabačene iz opticaja.

Bračni par je bio u još većem šoku kada su otvorili drugi kofer i u njemu pronašli još više skrivenog novca! Na kraju ove „avanture“ s skrivenim koferima im je dalo ukupno 45.000 dolara iz oba mala koferčeta!

I dok bi mnogi od nas uzeli novac za provod, besna letovanja, autobmobile, muškarac i njegova žena su bili daleko razumniji sa svojim malim i iznenadnim povećanjem prihoda.

Oni će pronađeni novac uložiti otplatu hipoteke. (espreso.co.rs)