SRAM TE BILO, ALEKSANDRA IĆURUP: Voditelj BRUTALNO osudio takmičarku ZG zbog uvreda na račun Ane Bekute i Snežane Đurišić

Showbizz

SRAM TE BILO, ALEKSANDRA IĆURUP: Voditelj BRUTALNO osudio takmičarku ZG zbog uvreda na račun Ane Bekute i Snežane Đurišić

Anastasija Ićurup, koja je napustila Zvezde Granda zbog komentara žirija vezanim za njen stajling na sceni, ne jenjava.

Pošto je za Kurir mlada pevačica žestoko odgovorila žiriju, prevashodno Ani Bekuti koja je bila veoma kritična tokom komentarisanja, da je nisu smeli ranije kritikovati dok je Jelena Karleuša bila u žiriju, oglasio se oglasio voditelj, novinar i urednik Siniša Medić koji je oštro osudio ovakvo ponašanje mlade pevačice.

– Šou biznis nije nešto što se gradi nakon par pojavljivanja u emisiji. Imamo i slučaj devojke koja je izašla zbog skandala iz Zvezda Granda, snimila je pesmu i nigde više nikada ne postoji, nema je. Nije vam dovoljan trenutan marketing, a poštovanje se mora imati prema velikim zvezdama – bio je oštar Medić.

– Sram bilo ovu devojku. Lepa je i atraktivna, ali sa ovim potezom ništa neće uraditi. Grozim se nepoštovanja, nekulture, bahatosti, umišljenosti. Ovakvim ponašanjem će vrlo brzo otići u zaborav – brutalan je za kraj bio voditelj.

– Nikada ne komentarišem nečije izjave javno, ali Anastasija, Ićurup sram te bilo!!!! Kao prvo, može da ti se ne sviđa nečiji komentari, ali do kraja života treba da držiš glavu dole kao duboki naklon velikim karijerama Ane Bekute i Snežane Đurišić! Koristile su mnoge marketing na način na koji i ti. Spremila si novu pesmu ok, a gde ćeš je promovisati…Jutjub nije dovoljan! Još jednom sram te bilo izrečenih reči radi sopstvenog marketinga! – bio je brutalna Siniša i na svom storiju. (kurir.rs)