STJUARDESA SANDRA DOŽIVELA HOROR: Putnica joj tražila ČAJ, muž joj otkrio da je MRTVA kad ga je donela! (FOTO)

Svijet

STJUARDESA SANDRA DOŽIVELA HOROR: Putnica joj tražila ČAJ, muž joj otkrio da je MRTVA kad ga je donela! (FOTO)

Ostala je u potpunom zbunilu

Sandra Kvon (38) koja je nedavno radila kao stjuardesa za kompaniju “Emirates Airline”, prepričala je na Instagramu svoje paranormalno iskustvo koje ju je zadesilo usred večernjeg leta.

Naime, u jednom trenutku se obratila ženi koja je sedela pored usnulog muškarca, međutim u tom trenutku nije joj bilo na kraj pameti da će naredne minute provesti u razgovoru s pokojnicom!

– Dobro veče, gospođo. Mogu li da vam ponudim nešto za jelo? Primetila sam da vi i suprug još ništa niste obedovali – upitala je Kvon tu ženu, pa saznala da je gospođi pomalo hladno.

– Nisam gladna, hvala. Samo mi je malo hladno, pa budite ljubazni i donesite mi još jedno ćebe. Takođe, molim vas da pripremite jedan zeleni čaj s mlekom i šećerom za mog supruga kada se probudi – kazala joj je ta žena samo koji trenutak pre nego što će Sandra ostati u potpunom šoku.

Uskoro se poverila koleginici da to dvoje putnika nisu apsolutno ništa jeli, pa ostala zatečena jer joj je koleginica rekla da ona ne vidi nikog osim usnulog muškarca. A da je razgovarala s duhom, definitivno joj je postalo jasno nakon što se on probudio.

– O, probudili ste se. Vaša žena me zamolila da vam donesem zeleni čaj s mlekom i šećerom – kazala je Sandra, na šta joj je muškarac odgovorio:

– Kako to mislite moja žena? Moja supruga je preminula prošle nedelje i upravo njeno telo putuje kući u prtljažnom prostoru ovog aviona – rekao joj je zbunjeni čovek i preneražen dodao:

– Verujem u svaku reč koju ste upravo izgovorili, da je sedela pored mene i brinula. Kako biste inače mogli znati da je upravo to čaj koji pijem, te da u njega obavezno stavljam šećer i mleko – dodao je on, što je izazvalo još veću zbrku u Sandrinim mislima.

Video je do ovog trenutka na njenom profilu sakupio više desetina hiljada pregleda, a u komentarima su pojedini prepričali svoja gotovo identična iskustva. (espreso.co.rs)