Verenik je ŽIVU sahranio: Noktima se ISKOPALA, prošla kroz pakao, a onda je zadesio novi UŽAS

Zanimljivosti

Verenik je ŽIVU sahranio: Noktima se ISKOPALA, prošla kroz pakao, a onda je zadesio novi UŽAS

Prošla je kroz teške muke, ali na kraju nije izdržala

Britanka koja je ispuzala iz plitkog groba, u koji ju je verenik bodibilder živu zakopao, preminula je krajem prošle godine u 41. godini života.

Stejsi Gvilijam je napao i zakopao ispod granja Kit Hjuz, posle svađe, dok je par šetao zalivom Kasvel, u južnom Velsu. Stravičan zločin počinio je samo nekoliko dana nakon što ju je zaprosio u julu te godine.

Hjuz (39), koji je takođe bio slikar i dekorater, pokušao je da joj slomi vrat, a zatim da sakrije njeno telo ispod žbunja dok je bežao sa mesta zločina.

Policija ga je uhapsila nakon što je udario u njihov auto, ali im je on poručio da nikada neće naći njeno telo. Međutim, Stejsi je preživela tako što se noktima otkopala iz groba, a njeno svedočenje strpalo je Hjuza iza rešetaka.

Nažalost, povrede su ostavile trajne posledice na njeno zdravlje. Ona je preminula sedam godina kasnije u svojoj kući u Svonsiju u novembru prošle godine.

Naglo joj je pozlilo, nakon čega je porodica pozvala Hitnu pomoć. Savetovali su im da dok čekaju probaju reanimaciju, ali Stejsi nije bilo spasa.

Pokrenuta je istraga o smrti nesrećne žene, prilikom koje je utvrđeno koliko se napatila posle bliskog susreta sa smrću. Naime, Stejsi nije mogla da hoda bez štapa, teško je disala, jela i govorila. Uzrok smrti je bila kombinacija upale pluća i trovanja lekovima.

Stejsi je u dramatičnom svedočenju na tokom Hjuzovog suđenja govorila je o tome kako je umalo umrla i provela skoro tri nedelje u komi nakon što je rekla da želi da prekine njihovu vezu.

Monstrum je dobio doživotnu robiju uz mogućnost uslovnog puštanja na slobodu posle osam godina.

Stejsi je rekla na krunskom sudu u Svonsiju da se jedva bori sa povredama koje joj je Hjuz naneo, kada je davio, pa živu zakopao.

– Jednostavno mu je tog dana rekao: „Ako ja ne mogu da te imam, niko ne može“. Znao je da je veza gotova i znao je da mu se neću vratiti. Tog dana me je odveo tamo da me ubije, i skoro da je u tome uspeo. Nikada neću zaboraviti šta mi je uradio tog dana i šta mi je uradio tokom naše veze. Sada moram da živim sa tim do kraja života. Nadam se da će i on morati – kazala je žrtva u svojoj izjavi. (objektiv.rs)