Otišla kod VIDOVNJAKA da vrati dečka, pa doživela KOŠMAR: “Izvlačio je zlo” sa rukom u njenim pantalonama

Ispovijesti

Otišla kod VIDOVNJAKA da vrati dečka, pa doživela KOŠMAR: “Izvlačio je zlo” sa rukom u njenim pantalonama

Ispostavilo se da je prevarant koji ju je dodirivao protiv njene volje

“Ja sam Roberto Karlos, vidovnjak po rođenju, studirao sam parapsihologiju, da bih ojačao svoje darove.” Ovako se na Fejsbuku predstavio “El Indio”, čovek koji je uhapšen u Las Termas de Rio Hondo u Argentini zbog sil*vanja mlade žene koja ga je posetila da bi joj pomogao da vrati nazad svog dečka.

U svom opisu naloga, tvrdio je da je “olakšao mnogim ljudima” i obećao da će pronaći rešenje za svaki problem koji osoba ima.

No, čini se da je budućnost ovog 52-godišnjeg čoveka, po prezimenu Arasko, iza rešetaka, pošto je optužen za težak zločin sil*vanja.

Obeshrabrena jer nije mogla da povrati svoju vezu, 24-godišnja žena je otišla da ga vidi, pošto joj je obećao da će sigurno ponovo biti sa dečkom kog voli. Međutim, poseta se za ženu pretvorila u noćnu moru.

Sve se dogodilo u prenoćištu “Rohas”, gde je šaman odseo.

Arasko je pažljivo saslušao u čemu je problem devojčice i, nakon toga, naredio joj da uđe u sobu.

Kada je ušla, mlada žena je mogla da posmatra prilično neprijatan prizor: mali sto sa dve stolice sa razbacanim kartama, kuhinja sa lavaboom i frižider.

Prolazeći kroz vrata, ugleda je sobu sa velikim prozorom, u kojoj se nalazio bračni krevet, televizor i stari orman.

Prema onome što je žena ispričala tužiocu Oskaru Zaniju, ušla je potom u prostor gde je izvadila pisma i dok je palila sveću u obliku p*nisa sa crveno-crnom v*ginom, rekla je šamanu da je njen dečko upoznao drugu i da je više ne voli.

– Pomoći ću ti da izvučeš sve to zlo koje imaš u sebi, samo se moli sa mnom – rekao je “El Indio” mladoj ženi, koja je samo mislila da vrati svog dečka.

Dok su joj oči bile zatvorene, osetila je kako joj muškarac stavlja ruke na usta govoreći: “Mislim da ga ljubiš.”

Mlada žena je počela da sumnja u Araskovu metodu, ali je on insistirao da to uradi kako bi “izvukao zlo” koje je imala u sebi. Zatim ju je naterao da ustane i približio je sebi, a on je ostao da sedi. Tu je počeo da joj dodiruje struk kroz odeću, neprestano joj govoreći da misli na dečka.

Najgore je tek dolazilo… “El Indio” je počeo da ljubi mladu ženu u vrat, zatim u njeno uvo, stavio svoju ruku ispod njene bluze i dodirivao joj gr*di, a zatim je stavio svoju ruku i u njene pantalone.

Nastavio je potom da pipa i ljubi žrtvu, koja se opirala, da bi joj zatim rekao da donese teglu meda.

Žrtva je zajedno sa majkom otišla kući, potražila novac, kupila teglu meda i u pratnji brata je ponela sa sobom.

Još jednom je “El Indio” opipao mladu ženu. Nekoliko dana kasnije, kada je saznala šta se dogodilo, odlučila je da to ispriča rodbini, koja joj je savetovala da podnese tužbu, koja je podneta Kancelariji za žene i porodicu.

Niskog rasta, tamne puti, gojaznih crta lica, osumnjičeni je uhapšen početkom ovog meseca, u istom stanu gde se sve dogodilo, po nalogu za hapšenje koji je potpisao tužilac Zani, koji ga tereti za “se*sualno zlostavljanje telesnim pristupom”. (objektiv.rs)