ZBOG SESTRE JOJ JE NAJLEPŠI DAN U ŽIVOTU POSTAO NOĆNA MORA: Ono što joj je URADILA se NE PRAŠTA!

Ispovijesti

ZBOG SESTRE JOJ JE NAJLEPŠI DAN U ŽIVOTU POSTAO NOĆNA MORA: Ono što joj je URADILA se NE PRAŠTA!

– Pokušala sam joj objasniti da ćemo biti tek venčani i da imamo troje dece za koje treba sve organizovati pa nam je tako najlakše ali ona me ignoriše… – rekla je

Jedna se mama nedavno na Mumsnetu požalila kako joj je sestra uništila planove za skoro venčanje- najavivši svoju svadbu samo sedam dana nakon njene.

U anonimnom je postu objasnila da joj ne smeta što se odjednom ‘sve vrti oko njene sestre’, već je brine kako će platiti tako dug boravak u Njujorku i poklon za sestru, budući da je svu ušteđevinu već potrošila na vlastito venčanje…

– Počela sam planirati vjenčanje kad smo dečko i ja već pet godina bili skupa, a moja se sestra ovaj Božić verila nakon godinu dana veze i odmah bukirala svoju svadbu u Njujorku, samo sedam dana nakon moje – ispričala je.

Najviše ju, kaže, boli što je nije pozvala nasamo i objasnila joj svoje razloge, već je na porodičnom ručku samo najavila svoje planove dodavši i da ‘neće imati deveruše jer će ona njoj biti jedna od njih’…

– Rekla sam joj da ću se nekako organizovati i doći ali ne znam kako ću to platiti, a i morala bih odgoditi i svoj medeni mesec – rekla je, pa je odlučila da će nakon svog venčanja ostati u Njujorku do sestrinog, a boravak u Velikoj jabuci će njoj i suprugu ujedno biti i bračno putovanje.

Ipak, sestra je opet pronašla način da joj uništi planove.

– Pre nekoliko dana mi je poslala detalje o letu i shvatila sam da ćemo tamo biti samo dva dana. Nazvala sam je da objasnim da će nam trebati duže jer će nam to biti i medeni mesec, a ona se počela derati na mene da je to njena svadba i da ‘nije predviđena za našu zabavu…’

Budući da joj je, kaže, pokušala objasniti svoj plan ali joj ona svejedno nije odgovorila, odlučila je otkazati let za Njujork na venčanje svoje sestre i ne pozvati je na svoje sedam dana pre.

– Pokušala sam joj objasniti da ćemo biti tek venčani i da imamo troje dece za koje treba sve organizovati pa nam je tako najlakše ali ona me ignoriše… – rekla je.

– Njeno ponašanje nije normalno! Bilo bi mi čudno i da prijateljica zakaže svadbu sedam dana nakon moje, a kamoli sestra – napisala je jedna žena i dodala da ipak još jednom pokuša sve izgladiti pre nego donese drastične odluke koje će zauvek promeniti njihov odnos, prenosi Mirror. (espreso.co.rs)