Ema je osetila DODIR čudaka na stanici i čula ZUJANJE: Kod kuće je otkrila šta joj je uradio i prepala se

Ispovijesti

Ema je osetila DODIR čudaka na stanici i čula ZUJANJE: Kod kuće je otkrila šta joj je uradio i prepala se

Žena je sa svima podelila uznemirujuću ispovest o tome šta joj se dogodilo

Žena iz Velike Britanije opisala je bizaran incident na autobuskoj stanici kada joj je nepoznati čovek ošišao pramen kose dok je čekala.

Ema Klark (32) čekala je na autobuskoj stanici na Oksford Roudu u Mančesteru oko 22.20 prošlog petka (8. aprila) kada se pojavio muškarac i počeo da se čudno ponaša.

– Sedela sam na autobuskoj stanici kada se to dogodilo. Sedela sam tamo gledajući udesno i čekala da dođe autobus. Osetila sam zujanje i prvo sam pomislila da je pčela prošla pored mene ili nešto slično. Brzo sam okrenula glavu udesno, ali on je bio sa leve strane. Mislim da me je zagrlio i dohvatio me sa druge strane. Bio je veoma blizu mene i imao je kišobran. Osetila sam da mi se još jednom zakačila kosa i onda sam ga ugledala, mahao je kišobranom. Ustala sam i otišla – ispričala je Ema, prenosi Lad Bible.

Ona dodaje da je neznanac nastavio da se čudno ponaša.

– Tresao je kišobran. Bio je sam i nosio je kabanicu. Ušla sam u autobus i poslala poruku mom dečku – kazala je ona.

Ema, koja je frizerka, rekla je da i pored zujanja, nije shvatila šta se dogodilo dok nije stigla kući.

– Svezala sam kosu u punđu kada sam došla kući. Imam prilično dugu kosu i veoma je gusta. Počela sam da hranim bebu i primetila sam da mi kosa visi. Počupala sam je i mnogo kose mi je samo opalo – priča Ema koja procenjuje da je izgubila 20 do 25 centimetara kose.

Ona je sledećeg jutra policiji prijavila incident.

– Rekli su da će proveriti bezbednosne kamere. Objavila sam to na Fejsbuku, a druga devojka mi je rekla da se i njoj desilo isto. Kada je to prijavila policiji, policija joj je rekla da postoji i druga devojka koja je rekla da joj je jedan čovek rekao da mu se kišobran zakačio za njenu kosu – ispričala je Ema.

Žena takođe kaže da ju je ovaj incident prestravio.

– Već su mi se dešavale čudne stvari u autobusima i sada više nikada, ali nikada neću ući u autobus. Osećam se zaista ranjivo – rekla je žena.

Policija je saopštila je da je pokrenula istragu o incidentu, koji se tretira kao napad. Drugi sličan napad se takođe istražuje.

Kako prenosi Metro jedan muškarac je uhapšen pod sumnjom da je počinio napad na Klarkovu. (objektiv.rs)