Muškarac se venčava sa bivšim DEČKOM svoje ćerke: Ono što je KUPIO nerođenom sinu izazvalo šok

Zanimljivosti

Muškarac se venčava sa bivšim DEČKOM svoje ćerke: Ono što je KUPIO nerođenom sinu izazvalo šok

Novac za novu bebu ne troše samo Bari i Skot, već i starija deca

Svom nerođenom sinu kupujem jahtu vrednu četiri miliona evra, a njegova sestra je dobila stan i dijamantski prsten kad se rodila. Znam da ćemo ih razmaziti, kaže muškarac koji će se venčati za bivšeg dečka svoje ćerke.

Bari Drevit-Barlov (51), otac šestoro dece, očekivao je trojke sa svojim novim verenikom Skotom (27) i bivšim Tonijem, nakon što su sva tri muškarca dala svoj genetski materijal.

Ipak, trudnoća se svela na samo jedno dete, odnosno dečaka koji bi trebalo da se rodi 7. avgusta.

– Nismo prestali da kupujemo stvari za njega. On će sigurno biti razmažen kao i sva ostala deca. Kupili smo mu najnoviju dizajnersku odeću i opremili celu sobu – kaže Bari.

Međutim, najskuplja stvar koju su budući roditelji kupili za svog nerođenog sina svakako je jahta vredna četiri miliona evra.

– Ime jahte će biti River Drevit-Barlov, iako smo to menjali više od pet puta. Takođe planiramo da kupimo nekoliko nekretnina za sina. Mislim, pošteno je, jer smo svoj deci kupi nešto – kaže Bari.

Prema njegovim rečima, novac za novu bebu ne troše samo on i Skot, već i starija deca koja ne mogu da dočekaju prinovu.

– Moja ćerka je prošli mesec potrošila više od 28.000 evra samo na odeću za bebe. Svi smo veoma uzbuđeni – rekao je otac šestoro dece.

Bari i Skot planiraju da uskoro kupe novu kuću, a sve ove informacije dele sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram koji misle da je ovakav način života bahat.

– Ljudi će uvek pričati i stvarno ne obraćam pažnju. To je moj novac, ja radim za njega i trošiću kako god ja želim. Život je prekratak da bih se suzdržavao. Pare ne mogu da ponesem sa sobom u grob, tako da je idealno vreme da ih potrošim – zaključio je Bari. (objektiv.rs)