Svekrva iz pakla: Svim silama htela da sinu UNIŠTI svadbu, a onda je mladoženjin brat žestoko PONIZIO

Ispovijesti

Svekrva iz pakla: Svim silama htela da sinu UNIŠTI svadbu, a onda je mladoženjin brat žestoko PONIZIO

Neverovatno da neko može da bude ovakav

Nikad ne očekujete da vam neko ukrade svu pažnju na dan venčanja, a ponajmanje sopstvena majka. Međutim, jedan mladić iz Velike Britanije može da se “pohvali” i tim iskustvom.

Objavljujući na Reditu, mladoženjin brat je objasnio da je njegova mama već imala “ispade ” oko venčanja pre same ceremonije, pa nije bilo previše iznenađujuće kada se pojavila na događaju u “neverovatno raskošnoj beloj haljini” koja je potpuno nadmašila haljinu koju je mlada nosila. No, to je bio tek početak.

– Prošlog meseca moj brat se oženio sa ženom s kojom je proveo proteklih sedam godina. Moja snaja je divna žena i više sam nego srećan zbog njih dvoje. No, naša majka, otrovni demon kakav je, odlučila je da jedan od najvažnijih dana u životu njenog najstarijeg deteta mora da se vrti oko nje i neki način posvetiti njoj. Pojavila se u neverovatno raskošnoj beloj haljini. Njena haljina je bila mnogo sličnija venčanici nego haljina mlade. O njoj se pričalo sve vreme, iz potpuno pogrešnog razloga – opisuje brat.

– Moj brat nije ni znao hoće li se pojaviti nakon njenog prethodnog ispada, ali nije znao šta da radi kad ju je ugledao dok je hodao prema oltaru i video je kako sedi u prvom redu. Moja snajka je takođe izgledala besno kad ju je videla – nastavio je mladić sa ispovešću na društvenim mrežama.

Kako je svadba odmicala, kaže on, postajalo je sve gore. Brat je znao da mora nešto da preduzme, a da pritom ne izazove novu scenu.

– Na ručku nakon toga stvari su se samo pogoršale i znao sam da će moja majka upropastiti ovaj dan. Stoga sam odlučio da “popijem metak” za ekipu. Za ručkom su nam poslužene čaše crnog vina, a ja sam tražio moja da bude ispunjena do vrha. Otišao sam do mjesta gde je sedela moja majka i “spotakao se” zalivši njenu savršenu belu haljinu – naveo je.

– Skoro sam kleknuo koliko se sam se izvinjavao, a ona je propustila ručak i veći deo prve polovine prijema vozeći se kući (4 sata s povratkom) kako bi se presvukla u haljinu koju joj je moj brat prvobitno kupio. Na moju sreću, niko nije mario osim moje majke. Deveruša mi je čak odmah nakon scene poslala poruku da zaslužujem Oskara za svoju izvedbu – kazao je.

Nakon venčanja, muškarac je čak dobio bocu vina od brata i šnajke kao zahvalnicu, jer su rekli da je njegov gest “najbolji venčani poklon” koji su mogli dobiti. (objektiv.rs)