ALEKS URLA NA DEJANA I RONI SUZE ZBOG DALILE! Nikolićeva ne može da se dozove, Dragojević pokušava da je UTEŠI! (VIDEO)

Showbizz

ALEKS URLA NA DEJANA I RONI SUZE ZBOG DALILE! Nikolićeva ne može da se dozove, Dragojević pokušava da je UTEŠI! (VIDEO)

Rijaliti par Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić ušao je u sukob jer Aleksandra misli da će se Dejan pomiriti sa Dalilom Dragojević.

On je sve vreme pokušavao da joj obajsni da ima pogrešnu sliku o svemu.

– Ne mogu, zagušljivo mi je unutra. Prolazi mi kroz glavu da ti je takva reakcija zato što si znao da će se Dalila i Car pomiriti… Ja ću imati te sumnje dokle god sam sa tobom. Imam li ja pravo da sednem nekada sama sa sobom? Ne mogu više nikoga da gledam. Moram da vagam non-stop kako ću da pričam i šta ću da pričam. Sa tobom uvek mora da se pazi – rekla je Aleks.

– Ja sam okrenuo na spdnju. Ti igraš igre. Kad je iko znao da sam ja ogreban? Je l’ znao neko?! Ja ti kažem da niko nije znao. Ja te nisam stisnuo, ja sam ti samo držao ruke – rekao je Dejan.

– Hoću da idem kući! Neću nikome da se dodvoram. Ti ćeš mene da utripuješ da ja ne vredim ništa – rekla je Aleks kroz suze.

– Neću te dirati, kad dođeš kod mene, ja ću se obradovati. Ja tobom ne manipulišem – rekao je Dejan.

https://www.youtube.com/watch?v=qgC_lK2VIsA&feature=emb_logo

– Ti stalno napominješ da sam ja glupa i ograničena. Ja ovakva, ja onakva… Moram da vodim računa o svim stvarima. Što ne paze drugi šta meni govore? Što nekad neko ne pazi sa mnom? – rekla je Aleks.

– Ti imaš potrebu da nabacuješ krivicu na mene. Nemoj mau. Rekao sam ti da izbaciš određene stvari! Sve pokušavam da te ispravim da budeš ti – ti, da budeš pametna i onako kako treba. Od sada, kada se uvrediš, komentariši kako hoćeš. Sa tobom, strogo specifičan odnos, a ljubav će biti identična. Ja mogu da ti obećam ovde kule i gradove, ali neću da te lažem – rekao je Dejan.

– Neću više da menjam ništa! Ti si mene navikao ovdako da se ponašam. Ti sada ne možeš da se menjaš. Ti imaš problem sa besom i sa tobom mora da se gleda kako će da se kaže jer ti odmah promeniš facu i naljutiš se odmah – rekla je Aleks. (Kurir.rs/K.Đ.)

https://www.youtube.com/watch?v=7gVQO2eSwlo&feature=emb_logo