TOTALNI ŠOK! Ova majka koristi bebeću odeću umesto TOALET PAPIRA, ali to nije sve! Treba da se porodi, a odbija da ide kod lekara

Ispovijesti

TOTALNI ŠOK! Ova majka koristi bebeću odeću umesto TOALET PAPIRA, ali to nije sve! Treba da se porodi, a odbija da ide kod lekara

Alis je majka jednog deteta, očekuje drugo i redovno koristi TikTok, a nedavno je podelila video u kom objašnjava kako koristi odeću svog sina Ferna nakon što je više nije prikladna za nošenje.

Video koji je objavila lajkovalo je dosta ljudi, pa iako ideja zvuči neobično, zasigurno ima istomišljenika koje je inspirisala. Njen sin Fern ima 18 meseci i sve više prlja svoju odeću, Alice tvrdi da one komade koji se više ne mogu oprati koristi kao toalet papir.

https://www.tiktok.com/@crunchyipadbaby/video/7083187917170003243?is_from_webapp=1&sender_device=pc

“Moja mama je ovo radila sa svom odećom za bebe kad sam bila mlađa, osim što je od njih napravila krpe, još ih imamo”, podelila je jedna pratiteljka.

“To je tako pametno, Alis!”, dodala je druga. “Ali bila bih previše sentimentalna da se brišem omiljenim dečjim bodijem.”

Gledajući veličine, netko je predložio: “Ipak bi ih trebalo izrezati radi lakšeg korištenja.”

Na tom snimku nije bilo sasvim jasno pere li Alis odeću za dalju ponovnu upotrebu, ali je poznata po tome što je jako predana recikliranju predmeta i alternativnom životu, pa je moguće da to i radi. Nije fan doniranja, pa će pre ponovo upotrebiti nego nekom nešto pokloniti.

Alisini snimci redovno privlače pažnju svojim nekonvencionalnim sadržajem, od nenametanja rasporeda spavanja do dopuštanja njenom sinu da jede zemlju i kamenje.

@alicellani

why you still usin that stuff

♬ we are all confused – lu

Međutim, nije napravila test na trudnoću niti planira ikakvu medicinsku intervenciju, uključujući ultrazvuk. “Mislim da bih mogla biti trudna jer mi je izostala menstruacija”, nastavila je Alis u nedavnom videu.

“Moja mačka, koja me voli samo dok sam trudna, opsednuta je mnome, mleko mi je presušilo… ali ne znam zasigurno.”

Dodala je: “Mogla bih biti trudna između šest i 20 nedelja… moj termin je samo nagađanje.” Alis mje rekla da nije zabrinuta zbog toga što ne zna je li stvarno trudna, ima li ikakvih problema ili kada bi se iznenada mogla poroditi.

“Šećerna bolest u našoj porodici ne postoji pa me to ne brine”, objasnila je. “Što se tiče Daunovog sindroma, moji se planovi uopše ne bi promenili čak ni da to rano saznam… Ne bih abortirala. Neću svoje nerođeno dete podvrgnuti rizičnom testu pre nego što se rodi samo zbog toga.” Takođe je dodala: “Bila bih iznenađena da rodim blizance – ali i jako srećna.” (kurir.rs)