Misteriozno HRKANJE ih je izluđivalo mesecima: Kada su pogledali ISPOD kuće nastala je drama

Svijet

Misteriozno HRKANJE ih je izluđivalo mesecima: Kada su pogledali ISPOD kuće nastala je drama

Medvedica i četiri mladunčeta pronađeni su ispod jedne kuće u Kaliforniji, nakon što je stanar mesecima ignorisao čudno hrkanje.

Krznena porodica je pronašla prostor među temeljima koji je bio taman dovoljan da svi zajedno prezime.

Stanar je mesecima čuo neobično hrkanje, međutim, sve vreme ih je ignorisao jer mu nijednog trenutka ti zvukovi nisu imali smisla, iako su mu i komšije više puta naglasile da su u njegovom domu čuli neobičnu tutnjavu.

Ali kada su se medvedi probudili iz hibernacije u proleće, buka je postala još jača.

Tim iz “Medveđe lige” (Bear League), neprofitne organizacije posvećene pomoći ljudima i medvedima da žive u harmoniji, došao je da istraži ove neobične zvukove, piše Metro.

Ispod prostora za puzanje pronašli su majku i četiri mladunčeta. Jedno od mladunaca je usvojeno, jer nije u krvnom srodstvu sa ostalima, pokazala je analiza.

– Kada je došlo vreme za spavanje za zimu, majka je našla kuću sa neobezbeđenim otvorom za puzanje i uvela svu decu unutra i rekla im da ćute i odu da spavaju. To je bila kuća u kojoj su ljudi živeli i mislili su da čuju neku čudnu tutnjavu, hrkanje, ali su to ignorisali jer jednostavno nije imalo smisla – napisali su iz tima u objavi na Fejsbuku.

Porodicu medveda bezbedno su izneli volonteri prošle nedelje, koji su objasnili da nikada nisu fizički povredili medvede, ali da su možda “povredili njihova osećanja”.

Mama medvedica je prva istrčala i posmatrala iza drveta pre nego što su njeni mladunci potrčali za njom. (objektiv.rs)