Policajac napravio dete ljubavnici, pa se odlučio na PODMUKLI potez kako bi ABORTIRALA

Svijet

Policajac napravio dete ljubavnici, pa se odlučio na PODMUKLI potez kako bi ABORTIRALA

Viši direktor Ministarstva unutrašnjih poslova optužen je da je trudnoj ljubavnici ubacio lek za abortus u sok od pomorandže, kako bi sprečio da se njegov “dvostruki život raspadne”.

Daren Burk (43) iz Old Vindzora suspendovan je sa svoje funkcije nakon što je navodno zdrobio tablete u čašu Laure Slejd tokom rasprave o izdržavanju dece.

Sud Ajlvorta je čuo da je žena postala sumnjičava nakon što je uočila ostatke praška u svom piću i pozvala policiju dan kasnije.

Forenzička analiza je kasnije potvrdila da se radi o mifepristonu, koji lekari prepisuju za prekid trudnoće.

Tužilac Pol Džarvis rekao je porotnicima da je Burk, koji ima dete sa svojom ženom, molio svoju ljubavnicu da abortira.

– Rečeno joj je da ne može da ima bebu jer će to uticati na sve. Ona je smatrala da on misli na sebe. Njegov motiv je bio očigledan. Da je gospođa Slejd zadržala bebu, njegov dvostruki život bi se srušio jer nije postojao način da to dete sakrije od svoje žene – naveo je tužilac.

Kada je otkrila da je trudna, gospođa Slejd je poslala poruku Burku da mu kaže radosnu vest.

– Bilo je nekih diskusija o mogućnosti da gospođa Slejd dobije otkaz, a iz poruka je jasno da gospodin Burk nije želeo da ona ima bebu. Ona je sebe opisala kao da se oseća ukočeno i da želi da razmišlja, a da joj gospodin Burke nije u glavi – dodao je tužilac.

Gospođa Slejd je htela da ima bebu, koja je trebalo da se rodi u julu, ali je njen ljubavnik zapretio da će joj uništiti život.

Par se dogovorio da se sastane u njenoj kući gde je optuženi navodno ubacio lek za prekid trudnoće u piće.

Slejd je odbila da popije ceđenu pomorandžu, koju je Burk potom sipao u sudoperu. (objektiv.rs)