DEVOJKA MU OVO RADI ZA 3.000 EVRA, I SVAKO BI ŽELEO ISTU STVAR: Priznanje diglo na noge sve na mrežama

Zanimljivosti

DEVOJKA MU OVO RADI ZA 3.000 EVRA, I SVAKO BI ŽELEO ISTU STVAR: Priznanje diglo na noge sve na mrežama

Na jednom domaćem sajtu na kom ljudi pišu svoje lične ispovesti, mada anonimno, osvanula je jedna ispovest koja je zapalila društvene mreže. Anoniman momak je napisao da je sa devojkom samo zato što ona ima platu 3.000 evra, a on 500 evra, ali ova ispovest nije toliko iznenadila, koliko su komentari.

“Iskreno, sa devojkom sam samo zato što ima platu 3.000€, ja imam platu 500€. Ona sve kupuje, plaća putovanja i ostalo. Milina”, glasi u celosti ispovest ovog momka, koja ima preko 400 lajkova, ali i preko 3.000 osuda. Ali, čekajte tek komentare da vidite.

“Pa, koliko je muškaraca kao što si ti, ihaj, samo što se o tome ne priča, suviše smo kao društvo zauzeti time da polemišemo o sponzorušama. Bitno da vi vekovima niste hteli da se ženite ako devojka nema bogati miraz, bez da ste izazvali ikakve društvene rasprave o vašem ponašanju i sponzorstvu. Ali, bitno da je žena danas sponzoruša čim joj platiš kafu, je li tako?”, glasio je komentar sa najviše lajkova.

Druga osoba se nadovezala sa:

“I onda neka neko kaže da su samo žene sponzoruše”.

A, bilo je i onih koji nikoga i ništa ne osuđuju, ali…

“Pa, dobro ljudi, ne osuđujte. Ima raznih sudbina. Evo npr. ako je ona pametna i sposobna da zaradi, a ružna i neugledna, i ne sviđaju joj se ružni i neugledni kao ona, a ima nekog ko je ekstra izgleda i hoće da je usluži za novce, što ne bi ona poželela da to kupi, što bi to bilo privilegija samo muškarca?”

Ovakvih i sličnih komentara bilo je dosta, a onda je za kraj jedna devojka napisala šaljiv komentar, ali možda jedini koji je nekoga stvarno zanimao:

“Gde radi ta devojka, hoću i ja toliku platu?” (espreso.co.rs)