ČAPRIĆKA ZGROŽENA SNIMKOM MAJE I JANJUŠA: Blokirao me, u meni je video zlatnu koku, a ja ne želim KOCKARE!

Showbizz

ČAPRIĆKA ZGROŽENA SNIMKOM MAJE I JANJUŠA: Blokirao me, u meni je video zlatnu koku, a ja ne želim KOCKARE!

Snimak iz noćnog provoda Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša isplivao je na društvene mreže, a sada se oglasila i pevačica Sandra Čaprić.

Naime, Janjuš je nedavno rekao da će biti menadžer Sandri Čaprić, ali su se izgleda stvari promenile kada se upustio u odnos sa Majom. Sandra je navela da protiv Marinkovićeve nema ništa, kao i da ju je Janjuš blokirao čim se pomirio sa bivšom.

Šokirana pevačica oglasila se na Instagramu i rekla sve što joj leži na duši.

“Janjušević niti je dobar čovek, niti drug a ni suprug, ništa… On je ortodoksni lažov, muljator i prevarant… Jadan je – jednom rečju. Tako da pošto je u meni video zlatnu koku, kako Maja Marinković kaže, koju ja izuzetno cenim, ma kojim god se biznisom žena bavila – ona je kraljica. Ovaj jadnik ostaće sam, nažalost i bez ćerke jer je lažov i manipulator. Zlatna koka ne radi za kockare, mene takvi muškarci neće nikada, ali nikada imati jer mene zaslužuje neko mnogo jači, pet puta jači od mene u svakom smislu te reči”, navela je Sandra.

“Da ne bude zabune, pošto Janjuš je doživeo kompleks jer Čaprićka ne želi da bude sa njim, on se vratio na Maju Marinković i blokirao Čaprićku”, napisala je Sandra i objavila nekoliko fotografija Maje Marinković, ali i Dalile Dragojević pre operacija koje su nju vređale na osnovu izgleda.

Sandra je otkrila i da će staviti hijaluron u usne i korigovati nos, pa pozdravila sve svoje pratioce. Ostaje da vidimo kako će stari rijaliti par reagovati na njene objave. (Kurir.rs/K.Đ.)