Devojčica prepoznala SEBE na kutiji mleka, pa otkrila strašnu istinu: Ne seća se šta joj je MAJKA uradila

Ispovijesti

Devojčica prepoznala SEBE na kutiji mleka, pa otkrila strašnu istinu: Ne seća se šta joj je MAJKA uradila

Boni je zaboravila svog oca i otmicu, ali su joj njene komšije sve ispričale

Boni Loman (7) je bila šokirana kada je jednog običnog dana ugledala svoju fotografiju na kutiji mleka. Nije mogla ni da pretpostavi da je razlog ove fotografije prilično jeziv.

Naime, Boni je oteta sa tri godine. Njen otac ju je godinama tražio, angažovao se na sve moguće načine što je uključilo i njenu sliku u kampanji “Nestala deca na kutiji mleka”. Njeni otmičari su zapravo bili njena majka i očuh, a sa sedam godina, Boni se nije sećala svog oca ili otmice.

Boni je želela da zadrži kutiju nakon što je primetila jednog dana dok je išla u kupovinu sa očuhom. Njen očuh je pristao pod uslovom da to krije. Međutim, njene komšije su otkrile istinu nakon što je Boni slučajno ostavila kutiju sa vrećom igračaka u njihovoj kući. Pozvali su policiju i Boni se ponovo sastala sa ocem.

Inače, ovaj program je razvio Nacionalni savet za bezbednost dece SAD da bi se stvorila svest o nestaloj deci. Uprkos povećanju svesti javnosti, to nije uvek bilo uspešno, međutim je zamenjen Amber Alert sistemom. (objektiv.rs)