MENSUR USRED EMISIJE URLA NA VODITELJA! Ajdarpašić dobio slom, Milan mu zapušio usta: Da sam ti ja ovde, preskočio bi ogradu!

Showbizz

MENSUR USRED EMISIJE URLA NA VODITELJA! Ajdarpašić dobio slom, Milan mu zapušio usta: Da sam ti ja ovde, preskočio bi ogradu!

Mensur Ajdarpašić počeo je da viče na voditelja rijalitija kada mu je preneo jednu vest iz spoljašnjeg sveta.

Naime, žena koja je pratila Mensura navodno ga se “odrekla” zbog čega je Mensur dobio napad.

“Ja sam ti samo rekao za jednu osobu koja ovde ne sme da se pominje. Priča je teška, ja se ne bavim tim stvarima. U životu ne bismo upleli tu ženu da ona nije insistirala. Zbog čega mešaš produkciju?”, rekao je Milan.

“To što vi tumačite je vaša stvar. Dino je rekao jedno meni, da je ona poslala meni poruku…”, počeo je Mensur.

“Dino je demantovao da ti nemaš nikog. Žena se povukla iz svega, za tebe više ne postoji u životu posle poziva. Ti si uvukao ove ljude u rijaliti, govorio da rade za tebe. Nikad se nije desilo da se ovako podrška meša. Jesu krivi ljudi za ovo?”, rekao je Milan.

“Ko je to rekao? Nisam ja rekao to. Vidi, ja sam ovo ostavio iza sebe. Meni je ovo ovde samo probleme donelo. Sve što imam da kažem jeste da ne znam svrhu učešća ovde”, izjavio je Mensur i počeo da urla:

“Imam problem sa ljudima s kojima sam u vrhunskom odnosu, koji su meni bitni.”

“Nisam ja zavisan ni od koga”, rekao je Mensur, a Milan nastavio:

“Napolju je druga priča.”

“Koja? Da nemam hleba da jedem, da sam sirotinja?

“Ja to nisam rekao. Kakav si bezobraznik! Sedi tamo, skloni se, više ne želim da te vidim. Ja da sam ti ovde, 4 puta bi preskakao ogradu u ekonomskom”, odbrusio je Milan Milošević.

Mensur je sve vreme vikao i pokušavao da sazna na šta Milan misli, dok ga je devojka Milica ubeđivala da ućuti. (Kurir.rs/K.Đ.)