Učiteljica rekla ocu da pozove ceo razred na ROĐENDAN sina: Zbog odgovora koji je dobila samo je ZAMUCALA

Ispovijesti

Učiteljica rekla ocu da pozove ceo razred na ROĐENDAN sina: Zbog odgovora koji je dobila samo je ZAMUCALA

Mišljenja su podeljena

Jedan otac ušao je u žustru raspravu sa učiteljicom nakon što je predložila njegovom sinu da pozove sva 24 druga iz razreda na svoju rođendansku zabavu.

Otac je postavio priču na Reddit, pitajući korisnike da li je pogrešio što je rekao nastavnici svog sina svoj zahtev “stavi tamo gde sunce ne sija”.

– Ona nema pravo da nam govori koga možemo, a koga ne smemo da pozovemo u naš dom i da je suludo što ću možda morati da pozovem do 72 osobe da bi moj sin imao prijatelja iz njegovog razreda. Voleo bih da sam izostavio taj poslednji deo “idi, j*bi se”. Ali moji prijatelji na poslu i nekoliko drugih roditelja mi kažu da je neko morao da je “spusti” jer je sebi previše dala za pravo i zaslužila je lekciju – naveo je muškarac.

Otac je otkrio da ga je učiteljica njegovog sina pozvala kada je saznala za rođendansku zabavu šestogodišnjeg deteta.

Dok je razgovarala, učiteljica osnovne škole je objasnila kako je vodi računa o tome da ako neki drugovi iz razreda idu na rođendan, onda poziv mora biti upućen svima.

Međutim, otac je rekao da ne može da ugosti svu tu decu kao i njihove roditelje.

– Ja sam 38 -godišnji sindikalni električar koji planira privatan događaj u svom domu, van školskih sati. Ako mislite da ste Vi ta koja postavlja pravila umesto mene, u mom domu na koji plaćam hipoteku, možeš da se j*bete i tu ništa ne možete da uradite. Ona je onda nekako promucala i ja sam prekinuo poziv – naveo je otac, prenosi Lad Bible.

Mnogi korisnici bili su podeljeni po tom pitanju.

Jedan korisnik Redita branio je oca, napisavši da učiteljica nema pravo da se meša, osim ako ona ne plaća žurku.

Drugi je napisao da je učiteljica imala lepe namere i da deca tog uzrasta već treba da se nauče solidarnosti i empatiji. (objektiv.rs)