CAR JE NEBITAN, ALI NE BIH VOLEO DA ME NAPRAVIŠ BUDALOM: Otkriven razgovor Dalile i Anđela, evo šta mu je rekla o BIVŠEM!

Showbizz

CAR JE NEBITAN, ALI NE BIH VOLEO DA ME NAPRAVIŠ BUDALOM: Otkriven razgovor Dalile i Anđela, evo šta mu je rekla o BIVŠEM!

Dalila Dragojević na korak je da uplovi u vezu sa Anđelom Rankovićem, sa kojim je sve prisnija u poslednje vreme. Zadrugarka i njen cimer noćas su do sitnih sati razgovarali o svom odnosu, a on je za nju imao jedan uslov, da ga ne napravi budalom.

Dalila je rekla Anđelu da je trenutno na više strana i da ne zna šta da radi, a potom ga je ubeđivala da se ohladila od Filipa Cara.

– Ti znaš kako se ja ponašam kada mi je neko fokus. Car to nije više. Ali, znam da će ostajati neke stvari. I onda sam rastrzana – počela je Dalila, a Anđelo ju je pitao zašto je rastrzana.

– Što se praviš lud? Pa zbog tebe. Ne želim da te povredim – rekla je Dalila. Anđelo je imao jedan uslov za nju.

– Možeš na jedan način da me uvrediš, a to je da me napraviš budalom. Nećeš ti mene uvrediti, lično mene, već ću ispasti budala. Ne zanima me ništa sem takve stvari. Mada, ne sumnjam uopšte u tebe. Ne interesuje me Car. Ako ti moraš da razmišljaš i o sebi i o meni i o njemu, šta ćeš da kažeš, da uradiš, onda to nije to – rekao je Anđelo.

Dalila je nastavila da se pravda i da govori kako je Car ne zanima, ali da je situacija u Zadruzi takva da će uvek biti dovođena u vezu s njim.

– Moraš da razumeš moje strahove. Ne želim da osobu poput tebe povredim. A ovde je situaciija katastrofalna. Sve vreme imam tebe u glavi ako se nešto dogodi – rekla mu je Dalila.

Interesantno je da je njen bivši muž Dejan Dragojević sve vreme sedeo tik do njih sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić, pa je mogao da čuje o čemu pričaju.

Nakon toga, Dalilu je napao Car, koji je ljubomorisao što je bliska s Anđelom.

– Šta da ti kažem? Ti si bolesna, ti dobro znaš. Ti si ozbiljna gadura, ku**a i zlo! Ja sam te brutalno zavoleo, a ti to i znaš. Video sam ja, ja sam tebe ostavio, ti si plakala i svađala se, ti funkcionišeš jako ružno, kao i žene takve sorte.

Bacila si udice ovde, a ja znam da ti mene još voliš. Znam kad zaspiš u kom momentu i kad me gledaš. Onda, dala gasa, poludela, počela se družiš se,pa onda budi istrajna. Nema više Filipa da te povuče za ruku i da samo traži dobro u tebi – rekao je Car.

Dalila je onda priznala da joj se Anđelo dopada.

– Ja ću ti reći direktno, Anđelo je neko ko se meni stvarno sviđa i kome se ja stvarno sviđam, i toga si postao svestan kroz razne komentare. Anđelo je neko ko planira sa mnom ozbiljnu vezu – rekla je Dalila. (Kurir.rs)