DALILA NE ZNA GDE UDARA! Plakala zbog Anđela, pa se bacila Filipu u ZAGRLJAJ, a onda se osamila i PROLILA GORKE SUZE! (VIDEO)

Showbizz

DALILA NE ZNA GDE UDARA! Plakala zbog Anđela, pa se bacila Filipu u ZAGRLJAJ, a onda se osamila i PROLILA GORKE SUZE! (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car ponovo su se sreli u garderoberu, a on je nastavio da je ispituje o detaljima iz razgovora sa Anđelom Rankovićem.

– Videla si da je njemu krivo što smo pričali i opravdavala si se za stvari koje su se desile – pričao je Car.

– On nije očekivao da će doći do razgovora – dodala je Dalila.

– Ti misliš da sam se za*ebavao sa tobom – rekao je Filip.

– Bezveze je sve ispalo – istakla je Dragojevićka.

– Ti si otišla u druženje, da se makneš od svega, ali si otišla da radiš neke stvari opet. Ja se igram, kad se ti igraš. Kad si ti ozibljna i ja sam ozbiljan – govorio je Filip.

– Pričaću sa njim, želim da donesem zaključak cele gongule. Nemoj da koristiš prilike, želim da idem da završim priču. Samo ću ti reći da momak na ovu situaciju kao nenormalnu i da to sebi nisam trebala da dopustim, jer smatra da ga pravim budalom. Ja mislim da sam se u*rala sebi u život – nastavila je Dalila.

– Ja neću da budem sa tobom – istakla je Dragojevićka.

– Je l’ sam te pitao da budemo zajendo? – dodao je on.

– Normalno je da postoje emocije, ja sam to rekla i Anđelu, njega to ne znaima. Ja ne želim da ga gubim, vredan je i kvalitetan, zbog priče koja je bolesna – pričala je Dragojevićka.

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su razgovor u garderoberu, a ona mu je pričala o Anđelu Rankoviću i njihovom odnosu.

– Idem da pričam sa njim. Sad te pitam. Šta je poenta cele priče? Tvoje i moje, isključi sve, ti si tražio razgovor. Šta je poenta? Nemaš poentu – govorila je Dalila.

– Sutra ćemo da razgovarmao – rekao je Car.

– Momak mi je rekao da je za ovde neoprostiva stvar što sam uradila jutros, ali za napolje je drugačije – otkrila je Dragojevićka.

– Vrtimo se u krug – rekla je Dalila, a Car ju je privukao i zagrlio.

Dalila Dragojević i Filip Car priveli su razgovor u garderoberu kraju, a on je odmah odlučio da zakaže nov.

– Ja i ti ujutru pričamo od pola 7 do 10, a posle moje i tvoje priče šta ćeš ti da radiš i šta ću ja… Budeš li mi radila neke stvari, da ja primećujem one tvoje, neću da se obazirem ni na suze, ni na poglede, ni na indirektno pričanje – rekao je Filip.

Današnji dan bio je buran za Dalilu Dragojević. Ona je obavila razgovore sa Filipom Carem i Anđelom Rankovićem, što ju je očigledno skroz razludelo i više ne zna šta želi.

Veliki šef pustio je zadrugarima emotivnu baladu za buđenje, što je slomilo Dalilu, pa je pala u krevet i počela da jeca. Da li će Dragojevićka doneti odluku kog muškarca želi pored sebe i kome će pripasti njeno srce, ostaje da vidimo. (kurir.rs)