Renovirao kupatilo, pa u ZIDU zatekao nešto što ga je zaprepastilo: Ne znam otkud OVO ovde (FOTO)

Zanimljivosti

Renovirao kupatilo, pa u ZIDU zatekao nešto što ga je zaprepastilo: Ne znam otkud OVO ovde (FOTO)

Hamburgeri su bili uvijeni, a pomfrit napola pojeden

Muškarac iz Ilinoisa ostao je zaprepašćen kada je unutar zida svog kupatila pronašao Mekdonaldsov obrok star šest decenija.

Rob Džons i njegova žena skidali su iz zida držač za rolne toalet papira, a baš na tom mestu kada su provrteli zid,sačekalo ih je iznenađenje.

Mekdonaldsov hamburger iz 1950-tih godina, kao i napola pojeden pomfrit pronađeni su u šupljini između gipsanih tablih.

Ne zna se tačno iz koje godine potiču, ali se zna da je kuća sagrađena 1959. godine, samim tim potiče verovatno iz šeste decenije 20. veka.

– Izvukli smo krpu i osetili da je nešto umotano u nju. Biklo smo na kraju srećni što smo pronašli mekdonaldsovu torbu, a ne nešto opasnije – rekao je Džons jednoj medijskoj kući.

Jedan Mekdonalds restoran koji je otvoren 1955. godine nalazi se odmah na nekoliko stotina metara od Robove kuće, pa se pretpostavlja da je prethodni vlasnik za vreme gradnje iz nekog razloga ostavio ili zaboravio hamburger i pomfrit u zidu kuće, koji je potom prekrivenim gipsanim tablama.

Komentari na mrežama su bili svkakavi, od šaljivih do ozbiljnij, a mnoge je zanimao miris i ukus.

– Nisam naravno probao, ne znam kakvog je ukusa. Što se mirisa tiče, uopšte se nije usmrdelo, niti su se skupili pacovi i bube – kazao je Rob, koji je prizor podelio na Reditu. (objektiv.rs)