UDOMILI SU ŠTENE I PREKO NOĆI SE OBOGATILI! Čim su izašli na ulicu, snašlo ih je nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

Ispovijesti

UDOMILI SU ŠTENE I PREKO NOĆI SE OBOGATILI! Čim su izašli na ulicu, snašlo ih je nešto NEVEROVATNO (VIDEO)

Pas Oli doneo je svojim vlasnicima mnogo ljubavi, ali i nešto čemu se nisu nadali ni u najluđim snovima.

Oli je doneo jednoj porodici pravu sreću svojim dolaskom. I nije reč samo o emocionalnom ispunjenu koje donosi ljubimac, već je on sa sobom doneo još nešto – sreću koja se broji, ni manje ni više, nego zlatnicima.

Naime, tokom prve šetnje malenog Olija, kog je na ulicu izveo njegov gazda Adam Klark iz Blekpula, pas je iskopao čak 15 zlatnika i to onih čija je vrednost procenjena na neverovatan iznos od čak 7.200 dolara.

Inače, pas je kupljen prošlog meseca i pripada rasi Lagoto romanjolo, čuvenoj po oštrom njuhu i spretnosti u pronalaženju zakopanih stvari, naročito tartufa. Porodica nije skrivala oduševljenje i to ne samo zbog bogatstva koje im je štene donelo, već i zbog novog člana porodice kog su nazvali „lovcem na blago“.

Klark tvrdi da su on i njegova porodica shvatili da je maleni Oli poseban čim su ga ugledali.

– To je bila ljubav na prvi pogled – istakao je on i otkrio detalje kako je štene najpre nanjušilo, a zatim i iskopalo vredne parice iz zemlje.

– Bukvalno smo hodali desetak minuta, a onda se on iznenada zaustavio i naglo krenuo da kopa po zemlji. Uskoro sam ugledao nešto neobično. Nije mi bilo potrebno mnogo da shvatim o čemu je reč – priznao je Klark i naveo kako je reč o gomili zlatnika koji datiraju iz 19.veka.

Adam je zlatnike odneo kod vodećih trgovaca zlatom u zemlji, Čards Koin i Bilion Diler, koji su zlatnike procenili na oko 7.200 dolara.

– Štene je zaista pravo blago, baš onako kako ga je opisao i sam vlasnik a on jedva čeka njihovu narednu šetnju – zaključili su britanski mediji. (espreso.co.rs)