Krenuli da SAHRANE mladu Rozu, pa čuli KUCANJE iz kovčega: Porodicu je ubrzo zadesio novi užas

Uncategorized

Krenuli da SAHRANE mladu Rozu, pa čuli KUCANJE iz kovčega: Porodicu je ubrzo zadesio novi užas 

Ženu su umalo živu sahranili nakon kardinalne greške lekara

Roza Izabel Kespedes Kalaka (36), majka troje dece iz peruanskog Čiklaja, javila se u sredu iz kovčega usred tokom sopstvene sahrane. Da je još uvek živa, porodici i prijateljima dala je do znanja kucanjem po drvenom poklopcu.

Kalaka je neposredno uoči završnog čina pokopa izenada otvorila oči, pa su ožalošćeni brže-bolje o svemu obavestili direktora groblja koji je nazvao Hitnu pomoć i policiju.

Žena je ubrzo prebačena u obližnju bolnicu gde je potvrđeno da daje znakove života, ali je odmah utvrđeno i to da je njena saturacija krvi kiseonikom izuzetno niska i da 29 joj srce kuca samo pet puta u minutu.

Nažalost, iako je Roza odmah prikačena na aparate za održavanje u životu, nekoliko sati kasnije ipak je izdahnula, a slučaj će istražiti nadležni kako bi se utvrdilo ko je nesrećnu ženu proglasio mrtvom i da li su mogli da je spasu.

Roza je stradala u utorak u saobraćajnoj nesreći na putu koja spaja Čiklajo i Piksi, a peruanski portal Apendice prenosi da se sumnja kako je za stravičan previd krivo osoblje regionalne bolnice Lambajeke koje je Kalaku sprovelo u mrtvačnicu, ne poštujući protokol i pravila profesije. (objektiv.rs)