Majka postavila sinu NAJTEŽE pitanje: Kada je dobila odgovor, odmah se RAZVELA od ovog čovjeka

Zanimljivosti

Majka postavila sinu NAJTEŽE pitanje: Kada je dobila odgovor, odmah se RAZVELA od ovog čovjeka

Britanka Rouzi Nelson (48) morala je da se razvede od devet godina mlađeg partnera Pitera Lorema kada je otkrila da živi u zajednici sa pedofilom.

Rouzi je ovih dana otvorila dušu za medije govoreći da je u posljednjih 12 mjeseci proživljavala pakao jer je znala da sa Piterom nešto nije u redu, ali nije mogla da nađe nijedan dokaz o čemu se radi.

Rouzi je četiri godine bila u braku sa Piterom. Činio joj se previše finim, kulturnim, a opet muževnim da bi ga ona uopšte, poslije dva neuspjela braka, bila dostojna.

– Život mi se raspao onog momenta kad sam ušla u njegovu kancelariju, koja se nalazi u dijelu naše kuće. Tamo sam u fioci našla jednu SD memorijsku karticu koju sam potom ubacila u svoj telefon. Tamo sam pronašla tačno 240 video-snimaka i 204 slike na kojima su go*i dječaci i djevojčice. Pozlilo mi je. Mislila sam da me Piter samo vara, ne i da je pedofil. Da je bilo varanje znala bih kako da postupim, ali pedofil? To je već drugačiji, opasniji um kojem sam morala da se suprotstavim – kaže Rouzi za Metro.

Tada je prišla sinu i pitala ga je da li je ikada Piter njega slikao dok je nag ili na bilo koji neprikladan način, kad ona nije tu. Kada joj je sin potvrdio da se Piter puno puta čudno ponašao u njegovoj blizini, znala je da nešto mora da uradi.

– Odmah na startu veze mi je rekao da ne želi djecu. Primijetila sam na početku da nije razvio odnos s mojim 15-godišnjim sinom kao što je to normalno. Znala sam da nešto ne štima kod njega, ali nisam ‘kopala’ dalje, niti sam željela da razbijam glavu oko toga ko je on. Nisam željela paranoju – kaže Rouzi.

Rouzi je otišla u policiju i prijavila je partnera, ponudivši kao dokaz policiji memorijsku karticu. Piter je osuđen i trenutno je u zatvoru u gradiću Egziteru.

– Moj život nikada više neće biti isti. Ovo je nešto najužasnije što sam doživjela. Gledala sam u te slike pitajući se da li ih dobro vidim. Pitajući se s kim zapravo živim. Mozak mi je bio pred kolapsom. Osjećala sam kako mi tijelo ubrzano pulsira, krv je šikljala venama. Znala sam samo da moram da se odmah i diskretno distanciram od njega i paralelno s tim, zaštitim sina – rekla je Rouzi, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)