Mladić joj dobacio u teretani da ‘joj se sve vidi ISPOD MAJICE’ – Tada je učinila nešto neočekivano

Zanimljivosti

Mladić joj dobacio u teretani da ‘joj se sve vidi ISPOD MAJICE’ – Tada je učinila nešto neočekivano

Njen odgovor i danas prepričavaju svi.

Korisnica Redita (25) opisala je šta joj se dogodilo pijre nekoliko sedmica kada je vježbala u teretani.

Naglašavajući da nikada ništa slično nije doživjela, kao i da već tri godine dva puta sedmično vježba, ona je istakla da nije imala spreman odgovor za “pe*verznjaka”, ali se izgleda dobro snašla u datom momentu.

– I tako sam ja vježbala, gledala svoja posla, sve dok mi jedan teg nije pao na pod. Brzinom svijetlosti pritrčao je jedan, samo naizgled fin mladić, koji mi je pomogao. Tom prilikom rekao mi je da mi se vide br*davice, odnosno da nije u redu što ispod topa nemam ništa, pa izazivam druge – piše korisnica Redita.

Ona dodaje da je možda sekund-dva bila zbunjena, a onda mu je odgovorila.

– Rekla sam mu da bi mu bilo bolje da gleda svoja posla i da se pogleda u ogledalo, jer ima veće gr*di i br*davice od mene. On je tu pocrvenio i otišao. Ni sama nisam očekivala od sebe da ću imati takav odgovor za njega.

Poslije sam radnici za pultom rekla da postoje mladići koji ne dolaze u teretanu samo zbog vježbi, na šta je ona prevrnula očima i rekla da će pogledati snimke – kaže dvadesetpetogodišnja djevojka.

Ona ističe da ničim nije izazivala mladića, kao i da je bilo nemoguće da je primijetio njene br*davice, odnosno gr*di bez direktnog gledanja u top.

– Imam jako male gr*di, tako da i sama znam, i da sam se sagnula naprijed, teško da bi on tu mogao da vidi nešto. Zato smatram da je ovo bila čista se*sualna provokacija ‘pe*verznjaka’ – dodala je ona.

Na izlasku iz teretane, dotični mladić je prošao pored nje i dobacio joj da je samo želio da pomogne, kao i da je pogrešno protumačila njegovu namjeru jer on već ima djevojku.

– Čak mi je dobacio ‘ku..o’. Možda je trebalo da ga drugačije tretiram, mislim da sam bila preblaga – istakla je ona.

Korisnici Redita podržali su njen odgovor ‘pe*verznjaku’, složivši se s tim da je mogla da ga i prijavi radnici, a ne da joj diskretno i neutralno kaže da postoje oni koji ne dolaze samo zbog vježbanja, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)