Vratila se kući i zatekla neprijatno IZNENAĐENJE na vratima: Zbog ovog gesta komšija, moraće da PLATI

Zanimljivosti

Vratila se kući i zatekla neprijatno IZNENAĐENJE na vratima: Zbog ovog gesta komšija, moraće da PLATI

Jedna žena bila je besna nakon što se vratila kući i zatekla ofarbana svoja ulazna vrata, a da joj prethodno niko to nije rekao.

Deleći svoju priču za Mumsnet, žena je objasnila da živi u stambenom naselju i da je nekoliko ljudi kupilo jednu od nekretnina za izdavanje.

Ona se prisetila da se jednog dana vratila kući sa posla i otkrila da su ulazna vrata zgrade bila ofarbana u crno, iako niko od stanara nije prethodno pitan ili čak ni rekao za to.

Uz to, svako od stanara morao je da plati po 25 funti za ovaj poduhvat, koji nisu tražili.

– Došla sam kući pre neki dan i videla da su glavna vrata zgrade ofarbana. Ranije je bilo otrcano i zaista je bilo potrebno farbanje, ali ovo je bilo iznenađujuće jer me nisu konsultovali, a to su zajednička vrata. Ofarbali su u crnu boju, za koju su mi uvek govorili da je loš znak. Zaista mi se nije dopala, ali nisam želela da pravim pometnju. Sada su nam poslali mejl, rekavši da žele da svi stanari podjednako doprinesu sa po 25 funti – navela je žena.

Ona je pritom iznervirana jer je farbanje urađeno bez njene saglasnosti, a i da su je pitali, sigurno ne bi pristala na crnu boju.

Zatim je pitala da li postoji način da se izvuče da ne plati, a da pritom ne uništi u potpunosti bilo kakav odnos sa njima.

– To je zaista drsko od njih. Trebalo je da dobiju saglasnost svih stanara pre nego što krenu dalje. Javio bih se mejlom da to istaknem i samo kažem da, nažalost, trenutno nemate budžet. Ali ako ponudite da platite, tražite kopiju računa od farbara i sve druge ponude koje su dobili za poređenje – naveo je jedan korisnik interneta.

– Kladim se da nećete biti jedini koji će biti prozvan jer neće ili je nesposoban da plati – dodao je drugi, dok je treći kazao da s obzirom na to da su bez pitanja farbali zajednička vrata, vrlo je drsko da sada traže bilo kakav novac. (objektiv.rs)