BEBICA NUDI MILJANI STAN DA NE ABORTIRA PO 4. PUT Nudi joj KULE i GRADOVE samo da mu rodi dete, odluka Nišlijke ga UBILA u pojam

Showbizz

BEBICA NUDI MILJANI STAN DA NE ABORTIRA PO 4. PUT Nudi joj KULE i GRADOVE samo da mu rodi dete, odluka Nišlijke ga UBILA u pojam

Nenad Macanović Bebica ubeđuje MiljaInu Kulić da rodi njegovo dete! Preduzimač iz Beograda obećao je Nišlijki „kule i gradove” samo da je spreči da ode na četvrti abortus.

Kontroverzna rijaliti zvezda je tokom vikenda uradila test za trudnoću i saznala da čeka dete sa Bebicom posle samo tri meseca veze. Ona je odmah rekla da će otići na kiretažu, ali Nenad želi da postane otac!

– Miljana, mnogo te volim i hoću bebu s tobom! Čuo sam se sa svojim ocem, ako mi rodiš dete, dobićeš stan! Ceo mu život ćeš bi ti obezbeđena, nikada više nećeš morati da brineš o finansijama. Ako želiš, možemo odmah da napustimo “Zadrugu”, a moj tata će da plati po 50.000 evra kazne za oboje – ubeđivao je Bebica Miljanu, a zatim dodao da bi ga abortus dotukao.

– Brinuću se o tebi i detetu! Molim te, nemoj da abortiraš! To bi me ubilo!

Neće bebu i pored silnih obećanja, Miljana je ostala nepokolebljiva u odluci da se reši bebe.

– Neću, čak i da mi daš jahte, kuće, kola… Mani milione da mi ponudiš, ne želim te! Volim Zolu, shvati to! tobom sam samo jer si drag mojim roditeljima i jer mi je otac pretio da će da se ubije ako se vratim Lazaru! Skloni se od mene da ti ne razbijem glavu šoljom – urlala je Kulićeva, a zatim počela da objašnjava da bebu ne može da zadrži i zbog zdravstvenih problema.

– I sam znaš da sam pila antivirusne lekove tokom korone i da šest meseci ne smem da zatrudnim! Nije trenutak za dete! Znaš da je i Marija protiv toga! Zvala sam je, ljuta je, spustila mi je slušalicu – objanisla je Miljana, posle tih reči Bebica je plakao, a Miljana je otrčala kod Zole. Pokušala je da ga poljubi, a kad ju je odbio, vratila se kod Macanovića. (kurir.rs/Informer)