IVA GRGURIĆ STALA NA VAGU I ŠOKIRALA SVE! Pokazala koliko je SMRŠALA, a njena dijeta izazvala je totalnu POMETNJU! (FOTO)

Showbizz

IVA GRGURIĆ STALA NA VAGU I ŠOKIRALA SVE! Pokazala koliko je SMRŠALA, a njena dijeta izazvala je totalnu POMETNJU! (FOTO)

Pobednica ‘Zadruge 3” Iva Grgurić stala je na vagu i bez problema pokazala koliko ima kilograma. Mnogim damama je telesna težina škakljiva tema, a pobednica “Zadruge 3” se ovoga puta pohvalila da je smršala čak 10 kilograma.

Iva je objavila fotografiju na kojoj se vidi da ima 58 kilograma, a kako je istakla, pre dijete je imala 68 kilograma. Pre ovog merenja, ona je neko vreme vodila računa o ishrani, te se hvalila dijetom koja je mnoge “uplašila”.

– Za 12 dana sam smršala osam kilograma, jednom dnevno jedem i to u 20 časova, ali svaki dan trening. Možda nije najzdravija dijeta, ali meni odgovara – napisala je Iva na društvenim mrežama nedavno.

Podsetimo, Iva je tada je navela da njena dijeta podrazumeva da dan počinje čašom mlake vode. Zatim, preporučuje kafu tokom dana, što nije baš zdrav izbor, a njen omiljeni napitak jeste kisela sa limunom, što svakako nije dobro za želudac.

Njena objava svakako je postala meta raznih koemntara na društvenim mrežama, uglavnom podrugljivih. (Kurir.rs/M.M.)