KOMŠINICA IZ PAKLA JE BLAG OPIS! Preživljavala PAKAO zbog lude žene: Svaki dan me je snimala i slala mi POLICIJU na vrata!

Ispovijesti

KOMŠINICA IZ PAKLA JE BLAG OPIS! Preživljavala PAKAO zbog lude žene: Svaki dan me je snimala i slala mi POLICIJU na vrata!

Žena po imenu Kejti Turman optužila je svoju komšinicu Karen da je špijunira kamerom, pa je odlučila da joj se osveti na način koji je, kako kaže, sama odabrala.

Osim toga, Kejti kaže da je prva komšinica Karen stalno prijavljuje policiji i priređuje joj različite neprijatnosti poput lupanja po vratima iz čista mira, a onda je odlučila da na kuću postavi i kameru koja je uperena u njenu spavaću sobu i gleda u veći deo dvorišta, piše “Dejli star”.

– Komšinica Karen je stavila kameru pod njen prozor, pa sam ja kupila još veću kameru da je uperim u njenu. Živim u prizemlju i njena kamera je direktno uperena u moje dvorište. Možda koristi izgovor da “pazi na svoje dvorište”, ali ova dama me maltretira otkako se uselila – objasnila je Kejti na TikToku.

Nekoliko dana kasnije, Kejti je tvrdila da je njena komšinica pomerila kameru na viši položaj kako bi mogla da pokrije više uglova, ali i da to nije jedino što joj je priredila za čitavu nedelju.

– Dobila sam kaznu poštom za “puštenog psa” primećenog u 22:45. Ona zaista samo sedi i pazi na bilo šta za šta može da pozove policiju – tvrdila je Kejti.

Zatim je u svom najnovijem video snimku objavila novosti i podelila snimak kamiona za selidbu koji je parkiran ispred prilaza njene komšinice.

– Nadam se da ovo nije šala. Mislim da Karen konačno odlazi. Pitali smo je, ali se ponašala kao da nas nije čula… – obradovala se Kejti (Kurir.rs/Srbijadanas)