PROSLAVILI PETU GODIŠNJICU BRAKA: Ispovest žene koja je od ljubavnice došla na mesto – SUPRUGE!

Ispovijesti

PROSLAVILI PETU GODIŠNJICU BRAKA: Ispovest žene koja je od ljubavnice došla na mesto – SUPRUGE!

Ispovest devojke koja je priznala da je od ljubavnice postala supruga voljenom čoveku.

Kako se njena tajna ljubav rodila, pa prerasla u onu za ceo život, ispričala je za Your Tango.

„Sve je počelo u jednoj kafeteriji, kao što često bude sa mnogim novim vezama. Kao redovna gošća, postala sam bliska sa jednim od konobara, Loganom, i on je čak obećao da će pokušati da mi nabaci tipa kog sam primetila. Logan je u to vreme imao devojku, ali bismo povremeno uveče igrali poker ili samo razgovarali. Saznala sam da je ranije bio oženjen kada je bio mlađi, što i nije bilo iznenađujuće pošto je bio 10 godina stariji od mene. Sa svojom tadašnjom devojkom je izlazio oko šest meseci. Čak sam je i ja poznavala i jako mi se sviđala. Svi zajedno smo se družili u više navrata. Onda je jedna stvar vodila ka drugoj, kao što to obično biva, i shvatila sam da smo se Logan i ja emotivno veoma zbližili. Previše. Bilo je flertovanja, malo držanja za ruke i na kraju poljupca. Osećala sam se užasno. Razgovarali smo o tome i odlučili da se to više neće ponoviti. Ali naša emotivna afera se nastavila. Nisam ponosna na to… Jednog popodneva ležali smo pored bazena i pričali o budućnosti.

‘Pa, ovo naše nije mnogo važno… ti ne bi zapravo izlazio sa mnom, zar ne?’, upitao je uz smeh. Kiselo sam se nasmejala i odgovorila: ‘Da, mislim da bih.’ Ali u sebi sam mislila, dođavola, ne bih, jer sam ga poznavala dovoljno dobro da shvatim kuda bi išla veza s njim i da očigledno voli da vara. Posle toga sam se udaljila od njega, što je bila jedna od najtežih stvari koje sam ikada uradila. Zaista je čudna dinamika u igri kada ste druga žena. To je igra moći, a tu je očigledno i privlačnost zabranjenog voća. Ali što je više emocija u svemu, to postaje teže.

Deo mene se neprestano pitao: ‘Da li je ovo zaista moj život? Šta sam postala?’ To je konfuzija pomešana sa krivicom i žaljenjem. Emocije su mi bile pobrkane. Videla sam koliko je voleo moju porodicu i koliko se uklopio, pogotovo što je došao iz razorenog doma. Zaista, bilo je mnogo stvari koje su me sve više privlačile njemu. Sve se svelo na ono da volim nekog kog nisam smela da volim, barem u tom trenutku. Naravno, uvek su tu izgovori poput onih – srce samo želi ono što želi, zaslužujem da budem srećna…

Otprilike u to vreme mi je dijagnostikovano stanje koje pogađa mozak i zahteva hitnu operaciju mozga. Logan me je dočekao ujutro na dan operacije i bio je vidno uznemiren. Takođe je došao da me poseti u bolnici kada sam se probudila, još uvek pod bolovima i uticajem lekova.

Tog dana je otišao iz bolnice i raskinuo sa svojom devojkom. Njihov odnos je već bio sve gori jer su želeli različite stvari i odjednom mu je odluka postala jasna. Kasnije mi rekao je da je, kada me je video u tom stanju, shvatio koliko je zapravo zaljubljen u mene i da nije želeo da gubi više ni trenutak.

Sada, šest i po godina kasnije, mi slavimo našu petu godišnjicu braka. Imamo prelepu trogodišnju ćerku, imamo sopstveni biznis, i ne, nikada nisam pomislila: ‘Ako je to uradio sa mnom, možda će učiniti ponovo s nekom drugom’. Pretpostavljam da sam od ljubavnice postala njegova žena tako što sam prvo zeznula stvar, a onda sam se vratila i donela ispravnu odluku da odem. Jer kada stvari treba da se dese, one će se desiti.“ (stil.kurir.rs)