TAKMIČARKA NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA! Bosanac joj je bio mentor, a sada se oglasila i OPROSTILA od svih! (VIDEO)

Showbizz

TAKMIČARKA NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA! Bosanac joj je bio mentor, a sada se oglasila i OPROSTILA od svih! (VIDEO)

Antonija Čerkez odlučila je da napusti muzički šou “Zvezde Granda”, a tim povodom oglasila se na svom Instagram profilu.

Antonija, koja je bila u timu Dragana Stojkovića Bosanca, zahvalila se produkciji, mentoru, i svima koji su je bodrili, a njenu objavu prenosimo u celosti.

– Ovim putem obaveštavam sve svoje prijatelje i verne pratioce da odustajem od daljeg takmičenja u šou “Zvezde Granda”. Želim da se zahvalim svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovom putu, svim prijateljima koje sam stekla kroz takmičenje – napisala je Antonija i nastavila:

Veliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me je učio i bodrio kao i, sada velikom prijatelju Vladanu, koji je u svakom trenutku bio tu kao pomoć i podrška. Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpeli moje strahove, ludosti i nervoze sve ovo vreme.

– Na kraju, hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspehe, što veće, što one manje. Što ste verovali u mene i videli me u finalu. Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da ćete mi i dalje biti tu. Voli vaš vaša Antonija sa Širokog Briga – napisala je u opisu videa. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Čerkez (@antoniettecerkez)