ŽENA KOJA IMA PREKO 60 REŠILA DA RODI DETE SVOM 37 GODINA MLAĐEM DEČKU: Tvrde da se vole, ali svi misle da je sa njom zbog PARA!

Zanimljivosti

ŽENA KOJA IMA PREKO 60 REŠILA DA RODI DETE SVOM 37 GODINA MLAĐEM DEČKU: Tvrde da se vole, ali svi misle da je sa njom zbog PARA!

Šeril Mekejn (61) ne želi, kaže, da pusti godine da joj upravljaju životom, pa je sa suprugom Kuranom (24) odlučila – da osnuje porodicu. Iako već ima sedmoro odrasle dece i čak 17 unučadi, sada želi još jedno dete sa svojim 24-godišnjim suprugom, piše The Sun.

Naime, par je veoma aktivan na društvenim mrežama gde redovno dele zanimljivosti o svojoj vezi i zajedničkom životu, a kada su objavili da planiraju da postanu roditelji, malo je korisnika reagovalo pozitivno; pitajući se uglavnom kako će majčinstvo izgledati u 60-im.

@oliver6060

It’s happening @King quran 🤴🏾 #AFairShotWithBlock #trending #couplegoals #agegap #xyzba

♬ –

Iako stalno ističu da su zaljubljeni, mnogi se u komentarima pitaju koliko je njihova veza iskrena; pa neki tvrde da je sa njom bezbedan za novac, dok drugi okrutno komentarišu Šerilin izgled, govoreći da izgleda kao da mu je baka.

Video u kojem je par otkrio da planiraju bebu brzo je postao viralan i sakupio više od 3,6 miliona pregleda, ali mnogi nisu bili oduševljeni njihovim planom.

– Njeni unuci će biti stariji od ujaka! – prokomentarisao je jedan korisnik, a drugi dodao:

– Pa, njeno najmlađe dete je starije od muža!

– Ako toliko želite da imate zajedničko dete, samo ga usvojite – glasio je jedan komentar.

Šeril je ranije izjavila da bi volela da zasnuje porodicu sa Kuranom, pa je otkrila:

– On je oduvek želeo decu, a ja želim da budem majka njegove bebe!

Ipak, priznala je da zbog njenih godina trudnoća i materinstvo neće biti laki kao većini, dodajući da će „u tom slučaju ipak morati da nađe surogat majku ili usvoji, što bi volela da izbegne”. (kurir.rs)