ZOLA URLAO NA MILJANU IZ SVEG GLASA, ONA BRIZNULA U PLAČ! Pozeleneo od LJUBOMORE nakon što je prišla Bebici, orila se Bela kuća!

Showbizz

ZOLA URLAO NA MILJANU IZ SVEG GLASA, ONA BRIZNULA U PLAČ! Pozeleneo od LJUBOMORE nakon što je prišla Bebici, orila se Bela kuća!

Miljana Kulić pobesenla je zbog klipa na kome Nevena Savić kaže da je Lazar Čolič gleda u nju. Kulićeva je odmah otrčala da razgovara sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a Zola je napustio emisiju kako bi ih prekinuo.

– Šta se dešava? – pitao je Zola.

– Nemoj da je guraš – rekao je Bebica.

– Što komuniciraš sa njim? mene boli ku*ac, lai praviš od sebe ku*vetinu. Znaš zbog čega ti govorim, zbog stvari koje čovek ne zna. Saznaćeš. Reci šta je problem i o čemu se radi? – govorio je Zola.

– Namerno sam ga zagrlila – dodala je Miljana.

– Ja i da ne budem sa njim, neću da budem sa tobom – rekla je Miljana Bebici.

– Dođi da rešimo nasamo – dobrusio je Zola.

Miljana Kulić prolila je suze nakon što ju je Lazar Čolić Zola odvukao od Nenada Macanovića Bebica. Zola se razbesneo i počeo da urla na Miljanu, dok je ona pokušavala da spusti loptu i obuzda ga.

– Zbog čega takva rekacija? Ovo je moja ironija i sarkazam. Što sam došao? – pitao je Zola.

– Zato što mi je teško bilo – rekla je Miljana.

– Ako igraš sa mnom rijaliti, znaš koliko sam sposoban kad hoću – urlao je Zola.

– Nemoj to da radiš – dodal je Miljana.

– Imaš nenormlane rekaicje, šta se desilo? Nismo zajedno, bila si sa njim. Praviš ku*vetinu od sebe, rekla si da nećeš to da radiš. Gubi svaki smisao ono što mi pričaš – govorio je Čolić.

– Ako ti smatraš da treba, a majka kaže da ne treba. Šta ti radiš? – pitala je Miljana.

– Radim ono što smatram da treba. Ja sam ti sad prišao i ponitzio sma se. Ja sam se sad ponizio. Hteo sam da objasnim da ne znam u čemu je problem. Čemu takva rekaicja? Šta sam uradio? – pitala je Zola.

– Car je rekao da se plašiš – dodala je Miljana.

– U majku ti se kunem da bih najsrećniji bio da budeš normalna. Ako vidim da praviš ovde gluposti, praviš od sebe ku*vetinu – govorio je Zola.

– Ja tebe volim – istkla je Miljana.

– Šta je problem u klipu? Šta je problem u mom odgovoru? – pitao je Zola. (Kurir.rs/M.M.)