LOŠE SAM, A NIŠTA NE MOGU DA PROMENIM, TIJANA TRPI JAKE BOLOVE! Marija Kulić iznela nove detalje o ćerkinom udesu

Showbizz

LOŠE SAM, A NIŠTA NE MOGU DA PROMENIM, TIJANA TRPI JAKE BOLOVE! Marija Kulić iznela nove detalje o ćerkinom udesu

Sestra kontroverzne zadrugarke Miljane Kulić, Tijana Kulić (27) povređena je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23.40 u Dušanovoj ulici u Nišu.

Ona je bila u automobilu „audi“ kruševačkih registarskih tablica kojim je upravljao Nišlija M.Z. (34) a u kojem su nalazili njegovi sugrađani P.S. (27) i A.Ž. (26). Do nesreće je došlo kada se „audi“ krećući se brzinom koju očevici procenjuju na preko sto kilometara na čas, najpre sudario sa taksi vozilom „tojota prijus“ koji mu je dolazio u susret, a zatim se zabio u izlog jedne prodavnice. Tom prilikom lakše je povređen i taksista I.S. (39).

Svedoci nesreće tvrde da je pukom srećom izbegnut masakr jer je Dušanova ulica bila puna mladih ljudi koji su izašli u subotnji izlazak.

Tijanina majka, bivša zadrugarka Marija Kulić oglasila se za Pink.rs i otkrila detalje stravičnog udesa, a sada je za naš portal otkrila kako se oseća nakon svega šti se izdešavalo.

– Nisam mogla da gledam te snimke jer sam iz bolnice izašla potresena. Loše sam! To bi mi bilo previše, a ništa ne mogu da promenim. Tijana je još uvek u bolnici. Polomljeno joj je rame, prima infuziju. Ima jake bolove, ne pomažu joj lekovi protiv bolova koje prima u infuziji. Ostaće dok sve ne prekontrolišu i dok ne urade kontrolni skener – ističe Marija. (kurir.rs)