IMAĆU 10 KOKOŠAKA I 2 PETLA! Seka Aleksić OTKRILA kada stiže kokošinjac: ŽELIM U DVORIŠTU SVE ŽIVOTINJE

Showbizz

IMAĆU 10 KOKOŠAKA I 2 PETLA! Seka Aleksić OTKRILA kada stiže kokošinjac: ŽELIM U DVORIŠTU SVE ŽIVOTINJE

Poznata pevačica Seka Aleksić posle kokošinjca kao želje za rođendan, pevačica je otkrila koliko želi kokoški i petlova.

Naime, Seka je istakla da je za rođendan poželela kokoške i kokošinjac. Pevačica je takođe dodala da će biti glavna za ceo taj proces kada taj poklon i dobije. Pevačica je gostovala u emisiji Sceniranje gde je otkrila kada će joj taj poklon i stići.

– Kokošinjac stiže za 11 dana. Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam – rekla je pevačica.

Dodala je da bi volela sve životinje u dvorištu, ali da je na insistiranje njenog muža Veljka to morati da pričeka.

– Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole. Mislim da i tako treba decu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gde će – rekla je pevačica. (kurir.rs)