HUSO DONEO KONAČNU ODLUKU! EVO DA LI ĆE DALILA OSTATI NA ULICI: Mujić promenio ploču, spomenuo Dejana, a evo šta kaže o Anđelu!

Showbizz

HUSO DONEO KONAČNU ODLUKU! EVO DA LI ĆE DALILA OSTATI NA ULICI: Mujić promenio ploču, spomenuo Dejana, a evo šta kaže o Anđelu!

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, odlučio je da odgovori Dejanu Dragojeviću na optužbe da ga je rođak izbacio iz kuće.

Naime, Dejan je u “Zadruzi” javno izneo da je Dalilinog oca rođak izbacio iz kuće i da je morao da se useli u njegov i Dalilin dom u Gornjem Šepku.

– Ko je ispaštao? Ko je morao da napusti kuću zbog tebe? Hoćeš da pominješ imena? Ja sam ti stvorio komunikaciju sa tvojom familijom! Zašto te sestra nije zvala na svadbu? – rekao je Dejan.

Sada se tim povodom oglasio Huso Mujić za Blic i priznao da je to sve laž.

– Nikada me niko nije isterao iz moje kuće. Ja i dalje živim ovde i radim u prodavnici. Verujte mi da nisam bio više od dva meseca u kući kod Dalile i Dejana, poslednji put sam išao da pustim grejanje – poručuje Huso i komentariše da je veoma loše što njegova ćerka ulazi u bilo kakav ljubavni odnos sa Anđelom Rankovićem.

– Nikako njoj ne treba bili kakav odnos sa Anđelom, pogotovo da ne ulazi iz veze u vezu. Izdržaće ona sve, jaka je, neka gleda u budućnost to je najbitnije od svega. Napraviće grešku sa Anđelom, neka igra sama do kraja rijalitija – smatra Dalilin otac koji ujedno odgovara i na Dejanove optužbe da je njegova bivša žena Emina Mujić “narkomanka i kockarka”.

– Možda je i moguće da je Emina to radila, ali svakako nije u redu da tako nešto priča za nju. To je njegova bivša tašta – zaključuje Huso Mujić.

Huso Mujić se ipak predomislio i otkrio da ne želi da istera Dalilu iz kuće u Gornjem Šepku.

– Neću dati Dalili da završi na ulici. Pustiću je u kuću. Ona će imati svoj dom, najviše bih voleo kada bi se i ona i Dejan vratili u Gornji Šepak. (Kurir.rs/Blic)