Sve žene ovo makar jednom urade: 4 stvari zbog kojih svaki muškarac poželi da OSTAVI partnerku

Zanimljivosti

Sve žene ovo makar jednom urade: 4 stvari zbog kojih svaki muškarac poželi da OSTAVI partnerku

Ponekad, iako znamo da je nešto loše, to ipak uradimo.

Sve te stvari, međutim, jednom mogu da dođu glave, naročito ako se stalno ponavljaju.

Kada je reč o vezi, ona zahteva dosta ulaganja, a najbolji način da se problemi reše, jeste razgovor. Ipak, svi ponekad pokleknu pod teretom emocija, pa reaguju burno, ili namerno nešto slažu ili prećute.

To je veoma loše za vezu, a žene često pribegavaju ovim stvarima iz različitih, sebi poznatih pobuda.

1. Pravite se “glupi”
Ukoliko mislite da vas pretvaranje da ništa ne razumete može približiti čoveku i učiniti da izgledate slatko u njegovim očima, varate se. Svakog muškarca će pre zaintrigirati pametna, duhovita i zabavna žena sa kojom će moći da razgovara.

Samopouzdanje je ono što se muškarcima dopada, a ne bespomoćnost. Možda mislite da na taj način pokazujete da ste zainteresovani za ono što vam priča, ali to treba da uradite na sasvim drugačiji način. Naročito je loše ako to radite iz lenjosti, pa se, na primer, pravite da ne umete da zamenite sijalicu.

2. Laži
Svaka laž na kraju izađe na videlo. Mnogo je bolje za vašu vezu da kažete kako se osećate i kako ste raspoloženi, kao i da odgovorite iskreno ako vas partner pita šta želite, gde ste bili i slično.

Imajte u vidu da svako put kada vaš partner sazna da ste ga slagali, on izgubi malo poverenja u vas. Jednom će i tom poverenju doći kraj, ako tako nastavite.

3. Previše ste dramatični
Ukoliko previše burno reagujete i čak i od najmanjeg proble3ma napravite nešto veliko i strašno, muškarcu to može da dosadi. Naravno, uvek treba da kažete ako ste uzrujani i ako postoji problem, ali pokušajte da iskontrolišete svoje emocije ili hirovitost (šta već koga vodi).

Muškarcima će uvek biti draže inteligentne žene koje umeju da kontrolišu svoje emocije.

4. Stalno prigovaranje
Partnera ste birale same. Sa njim ste dobili sve ono dobro, ali i sve njegove mane i navike. Ukoliko postoji veliki poroblem u njegovom ponašanju, razgovarajte sa njim, ili razmislite da li uopšte treba da ostanete u vezi.

Međutim, ako stalno prigovarate oko sitnica, koje zapravo i nisu problem (viđanje sa društvom, ostajanje na poslu, njegov hobi…), radite veoma lošu stvar za vašu vezu. (objektiv.rs)