Čuo tajni razgovor svog sina i MAĆEHE, pa mu PREKIPELO: Sramota šta je tražila od njega

Ispovijesti

Čuo tajni razgovor svog sina i MAĆEHE, pa mu PREKIPELO: Sramota šta je tražila od njega

Čovek se obratio internet zajednici za savet i objasnio im šta se dogodilo

Otac, koji se predstavlja kao Fred Voker opisao je na Reditu situaciju u kojoj se našao. On iz prvog braka ima 13-godišnjeg sina, koji je introvertan. Nedavno je slučajno načuo razgovor svoje druge supruge i sina pa je odlučio da otkaže proslavu Dana majki (8. maj). Tada je situacija u porodici eskalirala.

– Juče sam ranije došao sa posla da dogovorimo finalne detalje jer smo planirali proslavu Dana majki u restoranu, gde bismo pozvali i porodicu supruge. Dok sam ulazio, čuo sam da supruga ispituje mog sina može li da me ubedi da on ostane kod kuće i da ne ide sa nama. Sin ju je upitao zašto, a ona mu je rekla da će zbog njegovog introvertnog i društveno nesposobnog stava njenoj porodici biti neugodno i da će svima pokvariti raspoloženje – pojasnio je pa dodao da je sin maćehi pokušao da obeća da će komunicirati i družiti se sa svima, ali ona mu je rekla da to ne prihvata.

– Na kraju je pukla i rekla mu da ona zapravo nije njegova mama pa ne shvata zbog čega silno želi slavi Dan majki sa njom. Onda je neki komentar dobacila i moja poćerka. Kad su me ugledale, zaćutale su. Sinu i poćerki sam rekao da odu u svoje sobe, a supruzi da je proslava otkazana. Pokušala je da se svađa i uveri me da nisam čuo ceo razgovor, ali moja odluka je bila donesena – nastavio je.

Žena je navodno bila besna, a onda je ujutro pokupila ćerku i stvari, pa otišla kod svojih roditelja. Muškarca je zanimalo misle li drugi da je pogrešio, a gotovo svi su stali na njegovu stranu.

“Stao si u obranu svog sina, ponašanje tvoje supruge prema njemu je nedopustivo”, “Siguran sam da ovo nije prvi put da se tako ponela prema njemu”, “Žao mi je tvog sina. Sa ženom trebaš da ozbiljno razgovaraš. Ako ne može da ga tretira kao deo porodice, vreme je da se razvedete – neki su od mnogobrojnih komentara. (objektiv.rs)