Mia uhvatila KOMŠINICU na delu: Zna šta je radila sa POŠTAROM, ima i fotke kao dokaz (VIDEO)

Zanimljivosti

Mia uhvatila KOMŠINICU na delu: Zna šta je radila sa POŠTAROM, ima i fotke kao dokaz (VIDEO)

Devojka je besna jer je žena pokušala da ukrade njenu pošiljku

Jedna devojka je na svom TikTok-u podelila priču o tome kako je njena komšinica potpisala i preuzela njen paket vredan 300 funti (oko 41.200) od poštara, a zatim joj rekla da “nikakav paket nije kod nje”.

Kako piše San, dostavljač je ženi po imenu Mia poslao fotografiju paketa ispred vrata komšinicinog stana kako bi je obavestio da je ona preuzela paket. Uprkos tome što su u paketu bile samo posteljine i korpe za rublje, Mia je bila besna što je ostala bez svojih stvari.

– Postoji fotografija paketa ispred vrata moje komšinice, a onda još jedna fotografija nakon što je zatvorila vrata, a na toj nema paketa ispred vrata, što znači da ih je unela unutra. Došla sam kod nje i pitala je može li da mi da moj paket jer mi je dostavljač rekao da ga je ona preuzela, na što je ona odgovorila da ne zna gde je – rekla je Mia u videu.

Mislila je da je pogrešila pa je kod kuće još jednom pogledala fotografije, i još se jednom uverila da je paket preuzela komšinica. Tada je zamolila svog dečka da on pokuša sa njom da razgovara, a priznala mu je da je potpisala za preuzimanje paketa, ali je tvrdila da ga je ostavila napolju, pred vratima.

@miaxmon

Reply to @lauren_mariexoxo you can all sleep easy at night knowing i have my laundry hamper and new bedding

♬ original sound – mia mon

– Ne razumem zašto bi neko potpisao za preuzimanje paketa, a onda ga ostavio napolju? Bolje da ga onda ni nije potpisala – dodala je u snimku.

Nakon prvog videa korisnica je odmah objavila i drugi u kojem je objasnila da joj se paket sutradan “pojavio” ispred vrata, a navodno ga je uzela komšinica iz drugog stana, a ne ta čija je vrata dostavljač fotografisao. U svakom slučaju, bila je srećna što ga je napokon dobila. (objektiv.rs)