SRAMOTA ME NJENE SRAMOTE! Car ne može da veruje šta je Dalila DOPUSTILA SEBI, svi su je provalili šta radi sa Anđelom, SVE JE ISTO

Showbizz

SRAMOTA ME NJENE SRAMOTE! Car ne može da veruje šta je Dalila DOPUSTILA SEBI, svi su je provalili šta radi sa Anđelom, SVE JE ISTO

Dalila Dragojević tokom “Pitanja gledaoca” dobila je pitanje koje se ticalo Filipa Cara i Anđela Rankovića.

– Je l’ ne misliš da treba malo da promeniš rečenice dok muvaš Anđela i da ne gledamo repizu onoga sa Carem, pogotovo rečenicu “Ti za svoje greške uvek nađeš opravdanja” – bilo je pitanje za Dalilu.

– Ne sećam se te svoje rečenice. Ne sećam se da je bilo na isti način, neka se naprave poređenja. Muvanje i flertovanja sa Anđelom više ne postoji, postojali je i ja ne bežim od toga. Završili smo priču – rekla je ona.

– Sramota me njene sramote, mislim da je i druge ljude. Bili smo osam meseci, prošli smo mnoge stvari… Baš me je sramota. Devojka se preigra, pa se dovede u ovaj stadium. Ona kao da se ne pita i kao da je htela da bude u vezi, a neko nije bio jer je ona zgrešila. Neko se izjašnjava da je zaljubljen, a ona se ne izjašnjava. Može puno više da ostvari od ovoga, da želi da napravi. Meni je glupo kad vidim šta se priča za stolom, glupo mi je da tumačim – govorio je Car.

– Nemoj da tumačiš i da govoriš. Nećeš meni jednu priču da pričaš u pušionici, nudiš mi pomoć, jer meni tvoja pomoć ne treba. Ti ustaješ da mene kanališ – odbrusila je Dalila.

– Bio sam u nedomici oko nekih stvari koje je ona pričala. Reči i dela su nešto različito – rekao je Car.

– Mi smo težili ka tome i to bi se desilo sigurno, ali kad ne mogu da garantujem. Anđelo je svestan da nisam bila, niti sam sada čista, što se tiče Filipa – istakla je Dragojevićka. (kurir.rs)