BRAK JOJ JE POSTAO DOSADAN, A ONDA JOJ SE DESILO JOŠ NEŠTO GORE: Njen muž na OVO NEĆE IMATI MILOSTI

Ispovijesti

BRAK JOJ JE POSTAO DOSADAN, A ONDA JOJ SE DESILO JOŠ NEŠTO GORE: Njen muž na OVO NEĆE IMATI MILOSTI

Ako niste zadovoljni svojim mužem, recite mu kako se osećate – da vam je dosadno i da osećate da se ne trudi

–Počela sam imati osećanja prema bivšem dečku nakon što sam ga srela pre nekoliko nedelja. Nisam ga videla nekoliko godina, jer živi i radi u inostranstvu, pa sam ga pozvala na večeru kod mene i muža. Videvši ga vratilo nam je sve dobre uspomene na vreme kada smo bili zajedno, plus on je izgledao neverovatno i jako mu dobro ide u karijeri – napisala je jedna žena za Mirror.

Zna da je to loše, ali nije mogla da prestane da ga upoređuje svojim mužem. Otkad je videla svog bivšeg, ne može da prestane da razmišlja o njemu i zamišlja kako bi bilo da je ponovno s njim. Poslala mu je poruku nekoliko puta od tada da nastavi kontakt.

– Znam da ne bi trebalo, ali toliko mi je dosadno u braku i moj muž se uopšte ne trudi. Može li me kriviti što žudim za svojom zgodnom bivšom? I jesam li u zabludi da se nadam da će ovo ponovno prijateljstvo opet dovesti do romanse? – pitala je stručnjakinju.

– Da, izgleda sjajno i uspešan je, ali ne znate kako bi bilo živeti s njim iz dana u dan. Ako niste zadovoljni svojim mužem, recite mu kako se osećate – da vam je dosadno i da osećate da se ne trudi. I pitajte ga šta će učiniti u vezi s tim. U nekom je trenutku vaša veza morala biti dobra, stoga skinite ružičaste naočare i poradite na izvlačenju iz kolotečine. Tu iskru možete ponovno pronaći ako ste oboje spremni pokušati – odgovorila joj je Coleen Nolan. (espreso.co.rs)