BUDITE SE S GLAVOBOLJOM, ČESTO MIJENJATE RASPOLOŽENJE: Stručnjaci otkrili, evo šta nedostaje vašem tijelu

Zdravlje

BUDITE SE S GLAVOBOLJOM, ČESTO MIJENJATE RASPOLOŽENJE: Stručnjaci otkrili, evo šta nedostaje vašem tijelu

Dok mnogi od nas maštaju o godišnjem odmoru, nekima je on ustvari i jako potreban.

Evo što stručnjaci kažu, koji to signali otkrivaju da se morate odmoriti:

Budite se s glavoboljom

Psigholog Ray Sadoun iz Londona kaže kako fizička bol poput glavobolje može biti i siguran znak da je organizmu dosta stresa i da je vrijeme za godišnji odmor. Ako se budite s glavoboljama moguće je da jako stišćete zube dok spavate radi stresa.

Trošite više novca noge obično

Ako ste često u kupovini, trošite novce ili ste se čak upustili u neke opasne igre poput kockanja, možda se radi o tome da tražite zadovoljstvo bilo gdje kako biste pobijedili stres i umor. Umjesto toga, novce uložite u putovanje na kojem ćete se odmoriti.

Promjenjivo raspoloženje

Terapeut JF Benoist, pojašnjava kako ljudi često nisu svjesni da su umorni, ali ako je došlo do preopterećenja, često dolazi do promjena raspoloženja. Pa ako se jedan dan zatvarate u kuću a drugi eksplodirate, možda je vrijeme za dobar odmor.

Niste povezani s kolegama

Ovo jedan od glavnih signala organizma da je vrijeme za odmor. Ako vas nerviraju kolege ili šef, pa i klijenti te na poslu više niste produktivni, jasno je što morate učiniti.

S*s vas ne zanima

Mnogi će izgubiti želju za s*som kada su preopterećeni. Ako vam je ovo poznato, odmor bi vas mogao vratiti starim navikama.

Na poslu često griješite

Ispadi, manjak fokusa i nezainteresiranost će sigurno utjecati na to da se na poslu događaju greške. Ako se to ponavlja, sigurno vam je potreban odmor jer ste ga i zaslužili, piše Ordinacija.hr. (novi.ba)