Čula je krik “Mama, pomozi mi!”, a onda su njenu ćerku našli ZAKOPANU: Majka krivi SEBE zbog jedne odluke

Svijet

Čula je krik “Mama, pomozi mi!”, a onda su njenu ćerku našli ZAKOPANU: Majka krivi SEBE zbog jedne odluke

Stravična ispovest žene koja nije uspela da spase svoju ćerku od ubice

Majka devojke čije je telo pronađeno zakopano u komšijinoj bašti na jugu Brazila kazala je da je u jednom momentu mogla da joj spase život, prenosi San pisanje lokalnih medija.

Tuana da Silve Mačado (20) otišla je do piljare na majčin zahtev 2. maja, ali se nikada nije vratila kući. Uspaničena majka Simon je tražila po ulici, a za pomoć se obratila i susedima.

Zatim se prisetila kako je u jednom trenutku čula vrištanje devojke, ali tada nije shvatila da je to njena ćerka.

– Kada sam prolazila sa komšijom, čula sam da neko viče „Mama, pomozi mi!” Otišala sam kući. Pola sata kasnije, već je bilo kasno – rekla je ona medijima.

Simon je zatim otišla do kuće komšije i zamolila ga da je pusti unutra, objašnjavajući da traži svoju ćerku. Čovek je imao pustio p*rnografiju na TV-u, ali Simon nije ništa našla unutra. Kasnije je seo na motor i otišao.

– Došla je policija i zapečatili su sve. Kad je pala noć, ne znam kako, našli su je zakopanu ispred njegovih vrata – prisetila se žena tog jezivog dana.

Na Tuaninom telu je bilo znakova s*ksualnog napada. Kasnije je poslata u mrtvačnicu u mestu Duke de Cakias.

Tuanu je majka opisala kao savršenu porodičnu devojku. Kaže da je bila mirna i retko išla u noćne izlaske, a da je više volela da provodi vreme na telefonu.

Policija je posle kraće potere u petak uhapsila Iranilda Martinsa da Silvu (26), osumnjičenog da je ubio Tuanu i zakopao je u svom dvorištu. (objektiv.rs)