Ostavila EKSPLICITNU poruku svekrvi, a muž POBESNEO: Grubo joj je opisala šta rade u spavaćoj sobi

Ispovijesti

Ostavila EKSPLICITNU poruku svekrvi, a muž POBESNEO: Grubo joj je opisala šta rade u spavaćoj sobi

Suprug smatra da je taj potez bio sramotan i neprikladan, ali je žena imala dobar razlog

Život u zajednici nije uvek lagan. Jedan muškarac, čija majka živi sa njim i njegovom suprugom, je to otkrio na teži način. Naime, saznao je da je njegova supruga ostavila poruku sa sadržajem koji mu se nije svideo njegovoj majci, stoga je odlučio da upita zajednicu na Reditu za mišljenje.

– Supruga i ja smo u braku četiri godine. Imamo stan srednje veličine. Poslednja dva meseca mama je stalno boravila u našoj gostinskoj sobi. Moj tata je nedavno preminuo i teško joj je bilo da ostane sama u njihovoj kući, pa sam je pustio da živi sa nama – započinje on.

Muškarac dodaje da je doneo tu odluku uprkos tome što je znao da se žena i svekrva ne simpatišu, objasnivši da je očekivao da će je njegova supruga vremenom razumeti.

– Mama je izgubila muža sa kojim je živela 40 godina, krhka je i stvarno želim da učinim šta god mogu da se oseća bolje – dodaje.

Međutim, priznao je da je to izazvalo mnoge probleme.

– Prisustvo moje mame malo je promenilo našu rutinu. Uglavnom našu noćnu rutinu. Obično nam pokuca na vrata da bi porazgovarala sa nama. Moja žena to mrzi. Delomično zato što prekida našu intimnost. Najčešće, kad razgovor bude gotov, jednostavno ne vodimo ljubav – objašnjava on.

Mužu je to bilo prihvatljivo dok mu se mama nije požalila da je poruka koju supruga ostavlja na vratima noću odvratna i da nije mislila da će ikada tako nešto videti. Takođe mu je rekla da je povređena što on ne želi da razgovara sa njom uveče jer je on sve što joj je ostalo.

Dalje je objasnio da je saznao da je supruga ostavljala poruku na vratima na kojoj je pisalo: “Molim vas, ne uznemiravajte nas, osim ako ne želite da vidite kako j**em vašeg sina”.

Istakao je kako to smatra neprikladnim i sramotnim, kao i da ne osuđuje majku što ne poštuje njihovu privatnost, već suprugu koja je porukom bila previše direktna.

Članovi foruma nisu ljubazno odgovorili na njegovu objavu.

– Ozbiljno, moja djeca imaju četiri i devet godina i svesna su da ne trebaju da kucaju na vrata naše zatvorene spavaće sobe kasno uveče/rano ujutro osim ako nije nešto važno – napisala je jedna žena, nezadovoljna svekrvinim nedostatkom poštovanja.

– Uprkos tome što je moja mama izgubila ćerku kad je bila mlada, nikada ne bih ni sanjala da će ovako zadirati u moju privatnost. Uvek sve proveravam sa svojim partnerom kako bih se uverila da nema problema, a mama se takođe uvek brine da se odnosi sa poštovanjem – nadovezala se druga korisnica.

Mnoge je zabrinulo to što naizgled ne poštuje dovoljno svoju suprugu i njihovu vezu.

– Ako želiš da se vratiš u detinjstvo i noću razgovaraš sa majkom, nisam siguran zašto se jednostavno nisi preselio u roditeljsku kuću sa njom? – neko je upitao.

– Podrška mami je sjajna, ali podrška vašem braku je takođe je jako važna – dodao je neko drugi. (objektiv.rs)