TRUDNOJ VERENICI 4 GODINE SKRIVAO OVO: ”Ne želim ni brak sa njim nakon svega, a kamoli DETE”

Ispovijesti

TRUDNOJ VERENICI 4 GODINE SKRIVAO OVO: ”Ne želim ni brak sa njim nakon svega, a kamoli DETE”

– Tako sam ljuta! Još mi se vrti u glavi. Osećam da je sve što sam ikada o njemu znala bila laž.

Tri nedelje pre našeg venčanja, moj verenik me šokirao svojim priznanjem da ima dvoje dece! Meni su 32, njemu 39, a zajedno smo četiri godine. Trudna sam 21 nedelju i čekamo sina, napisala je jedna žena za The Sun.

Htela ga je, kaže, nazvati Džek po svom dedi, ali njen partner je uvek bio protiv toga. Mislila je da je to čudno, ali nije joj palo na pamet da je to zato što već ima sina koji se tako zove. To je saznala tek nedavno, iako mu deca sad već imaju 16 i 18 godina.

– Tako sam ljuta! Još mi se vrti u glavi. Osećam da je sve što sam ikada o njemu znala bila laž. Ne znam želim li više njegovu bebu, a kamoli brak – nastavila je.

– Nemojte donositi ishitrene odluke zbog kojih ćete kasnije zažaliti. Sednite i razgovarajte s partnerom kako se osećate. Mora razumeti koliko su takve tajne štetne i objasniti vam svoje razmišljanje i svoju odluku da vam to taji. Razgovarajte o promenama koje su vam oboma potrebne i možete li još zajedno krenuti napred – odgovorila joj je Deidre. (espreso.co.rs)