Imao je samo 21 godinu: Preminuo mladić nakon sudara “golfa” i “forda”

Svijet

Imao je samo 21 godinu: Preminuo mladić nakon sudara “golfa” i “forda”

U ovoj nesreći koja se dogodila oko 05,40 sati, učestvovali su D.K. iz Pala, koja sa “fordom” te M.K.,L.B. iz Pala i S.T. uz Rogatice, koji su se nalazili u “golfu”

Mladić S.T. (21) iz Rogatice preminuo je usljed zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja se desila jučer na magistralnom putu M2-508 Pale-Podgrab, u mjestu Sjetlina.

U ovoj nesreći koja se dogodila oko 05,40 sati, učestvovali su D.K. iz Pala, koja sa “fordom” te M.K.,L.B. iz Pala i S.T. uz Rogatice, koji su se nalazili u “golfu”.

Sva četiri osobe su bile zadobile teške tjelesne povrede konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi u Istočnom Sarajevu, a M.K i S.T. su zadobili teške povrede opasne po život.

“Istog dana oko 22,30 sati lice S.T. preminulo je usljed zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi”, navodi se u saopštenju.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu i sudskog vještaka.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja. (fokus.ba)