PORODICA VAŠEG MUŽA JE BOLESNA: Snajka uhvatila svekrvu da joj pretura po stvarima, a onda je nastao HAOS!

Ispovijesti

PORODICA VAŠEG MUŽA JE BOLESNA: Snajka uhvatila svekrvu da joj pretura po stvarima, a onda je nastao HAOS!

Da li ste imali slična iskustva sa svojom svekrvom?

Korisnica Reddita Sandra dobro se slaže sa svojom svekrvom, ali nedavno je primetila da joj ona pretura po fiokama i ormarima u spavaćoj sobi pod izgovorom da traži nešto što treba, na primer punjač za mobilni telefon.

“Kada sam je uhvatila, rekla sam joj da je pogrešila jer se tu nalaze moje lične stvari. Ona je rekla da se zbunila i da nije znala u kojoj se fioci nalazi predmet koji je tražila”, napisala je Sandra.

Njen suprug je predložio da svekrvi sami donesu ono što joj treba, ali ona je odbijala pomoć.

“Tako sam odlučila da označiim svoje fioke pa sam na svaku stavila oznaku što se u njoj nalazi. Sledeći put je krenula nešto da traži, a onda se naljutila kad je shvatila šta sam uradila. Izgledala je uvređeno i rekla mi da nije glupa pa da tako s njom postupam”, pojasnila je.

Svekrva je besno otišla, a rođak sa ženine strane je nazvao Sandru i njenog supruga, te tražio da joj se izvine. Oni su to odbili, pa ih sada zanima jesu li pogrešili.

“Naljutila se jer više nije imala priliku da vam pretura po stvarima”, smatra jedna osoba.

“To je osoba koja nema granice i redovno pretura po vašim ličnim stvarima”, navodi druga.

“Nisi uradila ništa loše. To su vaše stvari, a porodica vašeg supruga je bolesna”, ističe treća.

“Vaš suprug je trebalo da postavi jasne granice. Ako ne vidi problem u tome da njegova mama zadire u vašu privatnost, ne znači da će problem nestati”, kaže četvrta.

“Ja bih fioke napunila eksplicitnim predmetima tako da ih svekrva može pronaći pa neka joj bude neugodno”, poručila je peta. (stil.kurir.rs)