Raskinuo veridbu i odustao od venčanja DAN pre svadbe: ON mu je bio preči od neveste

Ispovijesti

Raskinuo veridbu i odustao od venčanja DAN pre svadbe: ON mu je bio preči od neveste

Nije joj oprostio

Koliko god smo uvereni da dobro poznajemo osobu koju smo izabrali za svog životnog partnera, neke stvari mogu da nas iznenade. Jedan muškarac doživio je toliki šok da je raskinuo vezu dugu četiri godine i otkazao svadbu samo par dana pred venčanje.

– Verenica i ja smo bili zajedno četiri godine, a vereni smo šest meseci. Imam psa mešanca koji ima sedam godina i najbolji je pas na svetu. U subotu je ona imala devojačko veče kod kuće, ja sam otišao kod svojih roditelja, a pas je ostao s njom – napisao je muškarac u objavi na “Reditu”, prenosi britanski San.

Rekao je verenici da psa obavezno, kad počne zabava, zatvori u spavaću sobu, ali u pet ujutru je dobio poziv da nešto nije u redu sa psom. Verenica je bila pijana, ali uspeo je da joj objasni da treba da uzme taksi i odvede psa u veterinarsku kliniku.

– Kada sam stigao tamo izgledala je kao da satima nije prestajala da plače, nije mogla ni da govori. Njene dve prijateljice rekle su mi da je pas živ, ali da nije dobro. Bilo mi je žao verenice sve dok nije došao veterinar i rekao da je pas uneo u sebe velike količine alkohola i čokoladnih namirnica – nastavio je.

Kada su stigli kući rekao je verenici da spakuje kofere i ode iz njegove kuće, ali i iz njegovog života. Rekao joj je da ni venčanja neće biti i da to kaže svojim gostima, a on će svojima, nakon čega se ona samo spakovala i otišla bez reči. Ubrzo nakon toga na telefon su počele da mu stižu poruke od njenih sestara, braće, njene majke i njenih prijatelja koji su ga vređali.

Pokušao je da se obrati i svojoj porodici, ali i oni su mu rekli da je preterao.

– Ona mi se gadi i ne mogu ni da je pogledam u oči, a kamoli da s njom provedem život. Ona je nemarna i neodgovorna i ne želim da jednog dana naudi našem detetu – zaključio je u objavi na Reditu gde je i tražio savet od drugih korisnika.

Mnogi korisnici stali su u njegovu odbranu i podržali ga.

“Iako sigurno nije ništa loše planirala da učini, očigledno donosi loše odluke i ne može joj se verovati”, “Takav nivo nepažnje može nekoga da ubije, šta bi ljudi rekli da je učinila istu stvar s detetom” – pisali su korisnici. (objektiv.rs)